Beşiktaş'ta Eski Başkan Fikret Orman İhraç Ediliyor!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
fikret_orman_kilic_kusandi_h10382_aa3c0.jpg

Beşiktaş Mali Kurulu'nda, eski başkan Fikret Orman'ın ihracı için verilen önerge kabul edildi. [beIN Sports]

Beşiktaş'ta Fikret Orman yönetimi (01.01.2019 - 12.05.2019) mali ve idari yönden ibra edilmedi.

Fikret Orman, genel kurulun bitmesinin ardından basın toplantısı düzenleyecek. (TRT Spor)

Haksızlık ediyorlar adama bence dava açsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ffpye uymak için gizli saklı işler yaptım diyip kendini uefaya şikayet etmeli intikam almak adına

2009-2019 seneleri denetlenmis lakin Demiroren'in ihraci neden konusulmuyor bunlarda anlamis degilim. O senelerde bir tek Fiko degildi ki Baskan.

Niye sadece orman. Bu adamın yönetim kurulu yok muydu?
Şimdiki başkanları çıkıp Tv'de sırıtmasını biliyordu o zamanlar.

Demirören alacağı olan 100 milyon $’ı 100 milyon TL’ye çevirmişti o parayı aldı mı merak ediyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Almıştır kesin ama devlet bankasından aldığı krediyi ödemiyor güzel ticaret

BJK'liler Galatasaray'ı alacak diyorlardı Fiko için ne oldu ya ? Niye ihraç ediyorlar. ?

İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda bir grup Beşiktaş üyesi, "Fikret Orman paralar nerede" tezahüratı yaptı. [DHA]

Beşiktaş'ta Fikret Orman yönetimi (01.01.2019 - 12.05.2019) mali ve idari yönden ibra edilmedi.

vaybe bizimkilerde toştoş bşkyi ibra ederken cengo başkanımı ibra etmemişlerdi

Beşiktaş Genel Kurulu'nda yapılan tezahürat; "Bana bir masal anlat Fikret, içinde yalanlar olsun, içinde paralar olsun!"

Beşiktaş JK'da 2019'un üçüncü döneminde görev alan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi idari ve mali yönden oy çokluğuyla İBRA EDİLDİ.

Geri
Üst Alt