Haber Beşiktaş’ta II. Sergen Yalçın Dönemi Sona Erdi

Hakan Motz

papağan
Hocaların Hocası
1779105486424.webp

Beşiktaş'ta II. Sergen Yalçın dönemi sona erdi. (TRT Spor)

▪️ 39 maç
▪️ 20 galibiyet
▪️ 10 beraberlik
▪️ 9 mağlubiyet
▪️ 1.79 puan ortalaması

Ne bekliyorlardı ki çöp olan kadrodan ama Sergen de iyi soktu fecaat çöpleri hele 18 milyona bi stoper almışlar ki aklın şaşar.

Yaz tatili oncesi parasını hazirladi mis gibi ne gerek var stres çekmeyi simdi ezme zamani demis

Şimdi bu hangi yüzle tekrar yorumculuk yapıcak diyeceğimde adam arsızın daniskası çıkar aynı şekilde devam eder.

Sergen Yalçın: "Benim en büyük güvencem Beşiktaş taraftarıydı. Ancak artık taraftarın desteğini arkamızda hissetmiyoruz. Taraftar desteği olmadan başarılı olabileceğime inanmıyorum. Bundan sonra her maçta 'Kaybedersek taraftar nasıl tepki verir?' düşüncesi olacak. Şu an sağlıklı bir ortam olduğunu düşünmüyorum." (Serdar Sarıdağ)

Sergen Yalçın: "2021'de şartlar kötüyken kupalar kazandım. Giderken 1.5 milyon dolar bıraktım. Şimdi benim için 'Tazminat kovalıyor' diyorlar. Alacağım varsa da bırakacağım. Hâlâ Ole maaş alır, başka hoca alır ama biz almayız. Biz Beşiktaşlıyız, bize yakışmaz. Ben bu kulübe ne yaptım da bu taraftar bana bunları yapıyor? Beni sosyal medyada yalnız bıraktılar." (Serdar Sarıdağ)

Arkasına bakmadan kaçmadıysa neyim. Bu BJK denen öğütücü camiada bırak çalışmayı, içerisinde barınmak bile ayrı bir zulüm.

Bunların içinde bulunduğu bu hiç kimseyi beğenmeme durumu kendilerini bitiriyor ve farkında değiller. Hasan Arat, Hüseyin Yücel, TD olarak Valerien, Şenol Güneş, Ole, GvB, Fernando Santos, Sergen vs.

Hiçbir oyuncu bu kadar değişimin olduğu bir yerde sağlıklı bir şekilde futbol oynayamaz.

Geri
Üst Alt