Haber Beşiktaş’ta II. Sergen Yalçın Dönemi Sona Erdi

Karizmayı fena çizdirdi. Üstten üstten konuşuyodu kendi programında konyayı monyayı yenersin anca diye gitti sonra içerde konyaya elendi türkiye kupasında :asd:

Büyük hata. Sergen'den de kötüsünü getirecekler. Bir kulüp her adımında nasıl daha da kötü yönetilebilir inanılmaz. Sergen'in istediği oyuncuları alıp sene sonu Sergen'i göndermek ne?

Getirdiğiniz teknik adam bu heriflerle hiçbir yol olmaz yeni kadro lazım derse ne yapacaksınız?

Ne hıyar herifler bunlar lan

Büyük hata. Sergen'den de kötüsünü getirecekler. Bir kulüp her adımında nasıl daha da kötü yönetilebilir inanılmaz. Sergen'in istediği oyuncuları alıp sene sonu Sergen'i göndermek ne?

Getirdiğiniz teknik adam bu heriflerle hiçbir yol olmaz yeni kadro lazım derse ne yapacaksınız?

Ne hıyar herifler bunlar lan
Sergenden daha kötüsü mu var

Sergenden daha kötüsü mu var
Dolu... Ama mesele o değil, sen niye sene sonu kovacağın adamı getiriyorsun, sürpriz yumurta değil ki Sergen'in ne olduğunu herkes biliyor.

Yani sen ne bekliyordun Sergen'den alıp bu takımı şampiyon mu yapacaktı lig 2.si mi yapacaktı ne yapabilirdi yani

Anlatabildim mi bilmiyorum ama Sergen'den bu takımı alıp harikalar yaratmasını beklemişse eğer yönetim, gerçekten beşiktaşlılara allah sabır versin

Terimin şampiyonlugunu çalarsan boyle olur işte

Haddini bileceksin

Oyle billong falan demeyeceksin denemeyeceksin

Üstelik 1 gol ile. Akla o 7:0 lik mac geliyor. Görende sampiyon yapti sanacak.
2 gol ile.

1 gol olarak gozukuyor ama ikili averaj esit oldugundan dolayi attiklari gol sayisinda olarak gerilerinde kalmistik.

Ya da onlari 3-1 yerine 4-1 yenmeliydik o zamanda oluyorduk.

Geri
Üst Alt