Beşiktaş'ta İki İsimle 3'er Yıllık Anlaşma!

Elbette görüşüne saygı duyarım. Antep'teki çıkış sürecinde bende beğeniyordum. Ciddi potansiyeli vardı bu çocuğun. Fakat geçirdiği sakatlık sonrasında hiç üzerine koyamadı. Özellikle Kasımpaşa maçında ve son Bursa maçında izlerken pozisyon bilgisinin de çok zayıf olduğunu gördüm. Dağınık bir hali var. Ve stoperler hep İsmail'in açıklarını kapatmak için onun kanadına yönelmek zorunda kalıyor. Arkaya kaçan adamlarda İsmail onları muhteşem bir manzara gibi izlerken işi bitiriyor. Bana göre bu saatten sonra da bu durumunu düzeltmesi zor.

suphesiz reis
bjk maclarini 0a yakin dikkatle izlesem de defanstaki hatalari gozume carpiyor. ama caner'de falan oldugu gibi hucuma katkisini begeniyorum, ozellikle ligde falan. yoksa ideal dengeli bek olmaktan uzak tabi

kilas bir hamle
besiktas evladlarina sahipleniyor
galatasaray ekollu bir takim sampiyon olacak diye gurur diyorum

suphesiz reis
bjk maclarini 0a yakin dikkatle izlesem de defanstaki hatalari gozume carpiyor. ama caner'de falan oldugu gibi hucuma katkisini begeniyorum, ozellikle ligde falan. yoksa ideal dengeli bek olmaktan uzak tabi

Caner tarzı bir adamı bende isterim. Karakteri aynı olmasın ama katkısı aynı olsun :D Bak işte İsmail'in karakterini alacaksın. Caner'in de hücum katkısını. Bize öyle bir bek lazım :D

Bjk akıllıca bi hamle yapmış.
Şampiyonluğa giderken sözleşmesi bitecek oyuncuların aklına başka kulüpler ve gelecek planları sokmayarak çok önemli bi adım attılar.
Fener ise sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularını salladı ve şu an bi türlü takımlarını bi araya getirmiyorlar.belkide bu hale gelmelerinin büyük sebeplerinden biride buydu

Lanet gelsin Dursun ve yönetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Bu Ismail de bir türlü gelistiremedi kendini, hala sacmasapan isler pesinde sahada.

Ünalın burak selçuk umut yekta ile yaptığı leş kontratlar kadar olmasada Rezil bir karar.

Tolgayla sozlesme uzatan maldir.

Bu Ismail de Sabri'nin Beşiktaş versiyonu. Bu kadar yeteneksizlik ile hâlâ futbolda yer alması futbol adına hakarettir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt