Beşiktaş'ta Kaos: Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü Başkanlığını Bıraktığını Duyurdu

Futbol AŞ'nin başkanı sembolik de olsa her zaman kulübün başkanıdır. Darbe değilse bile böyle yorumlanması çok doğal. Zira istifa tek taraflı bir müessese. Alır ceketini çıkarsın. Baştan sona kötü bir yöneticilik örneği şu son günlerde yaptıkları.
Darbe olduğu doğru ama Hasan Arat'ın tavırları, açıklamaları yine boş açıklamalardı. Hasan Arat'ta bir yerde okey olmuş 5 gün önce yapmış olsa zaten seçime gideceklerdi ama zamanı beklemiş demek ki. TS'de Ertuğrul Doğan'ın yaptığı da öyleydi ama Ahmet Ağaoğlu çıktı seçim kararını aldı sonra istifa etti mesela. Hasan Arat'ta bunu yapabilirdi yani orada bir anlaşmalar olmuş belli ki.

Takma kafana Hasan Arat. Başka kulüpler seni işsiz bırakmayacaktır 😂😂😝😝 Samandırada Çaycı olabilirsin mesela.

geriden Pastları Hastaları yaını izliyorum - çok iyi dizi bölümü gibi.

canlı yayında yönetici istifa ettirmeye çalışıyor şu an tüzük okuyup :D

Hahaha feyyazı dehlemişler soyunma odasında

Samet aybaba gio’nun yardımcılarından bile daha az maas alıyormus

Her ne olursa olsun yetkili bir kişinin çıkıp basın önünde kulübün bütün yatak odasını açması hoş değil. Erden Timur da bir sürü olumsuzluk yaşadı ama kulübün menfaatini düşünüp basın önünde böyle konuşmadı. "Bir şeyler oldu kırgınım, tutunacak dal bulamadım." dedi geçti gitti. İnsan kalitesi farkı diyelim.

Samet aybaba ve feyyazin olduğu yere friedel hangi mantıkla getirdiniz yahu ? Sametler kulübün çocuğuyuz diye takılır, friedelde ben buranın sorumlusuyum diye takılır ve orada kaos çıkar. Bu arada Samet aybaba'nın kulüp içinde yaşanalanlari anlatması büyük skandal.

Geri
Üst Alt