Beşiktaş'ta Kaos: Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü Başkanlığını Bıraktığını Duyurdu

Gio hocayla friedel taktik odasında bir şeyler konusuyormus

O sırada feyyaz koridordan geçerken iceri girmeye çalışmış kapıyı zorlamış

Sonra kapıyı açıp özel bir sey konusuyoruz 5 dk sonra gel demişler feyyaza

Feyyaz da aybaba’nın yanına gidip isyan etmis

Aybaba da bu isyanını sinirini orada niye cikarmadin sustun da bana gelip isyan ediyon demiş

Özet olarak şöyle bir şey yaşanmış

Aybaba: “Arat’a hakkımı helal etmiyorum.”

Aybaba Sergen ile toplantı yapmaya giderken Arat aramış

Sakın bir şey konuşma Sergenle demiş

Arat istememiş Sergen’i

Musrati, Muci alınmadan önce kulübün 5 kuruşu yok dedi sonra 25 milyon verdiler dedi paranın nereden geldiğini de söylese ya.

Her ne olursa olsun yetkili bir kişinin çıkıp basın önünde kulübün bütün yatak odasını açması hoş değil. Erden Timur da bir sürü olumsuzluk yaşadı ama kulübün menfaatini düşünüp basın önünde böyle konuşmadı. "Bir şeyler oldu kırgınım, tutunacak dal bulamadım." dedi geçti gitti. İnsan kalitesi farkı diyelim.
Yolsuzluk falan oluyorsa o kişilerin kulüpten ayrılması için açıklaması daha doğru olur. Yoksa diğer kişisel anlaşmazlıklar, dedikodular gibi şeylerde senle aynı düşünüyorum.

Moonfather yine koltuk peşinde. Bi bitmedi şu sevdanız

koç bunlara para vermese transfer yasağı + avrupadan men yerler gibi

Yapı Kredi Bankası İcra Kurulu Üyesi ve Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olan Kaan Şakul, bu görevlerinin yanı sıra Yapı Kredi Finansal Kiralama A.O ve Yapı Kredi Faktoring A.Ş'de yönetim kurulu üyeliklerini de yürütmektedir.

:asd:

Aybaba iyi hoş anlatıyor da neden gönderildikten sonra? Gönderilmeden zamanında istifa ederek ayrılıp bu yanlışlar yapılmadan anlatsaya. Bir de kendi verdiği raporlarda iyi değilmiş. Mesela giden tüm oyuncuların fesih parası alarak gittiğini söyledi tabi bunlar haber yapılmadı bizimkilerin aksine. Hasan Arat, Kaan Şakul'u gömüp Hüseyin Yücel ve diğerlerini temize çıkarma işi sezdim burada. Samet Aybaba TD olarak getirirler mi acaba be temize çıkardığı kişiler?

Geri
Üst Alt