Beşiktaş'ta Kaos: Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü Başkanlığını Bıraktığını Duyurdu

Evrakta sahteciliğe mi girer?
"Resmi belgede başkasının yerine imza atmanın cezası nedir? Bu fiil kanunda “resmi belgeyi başkasını gerçek bir resmi belgeyi başkalarını aldatacak şekilde değiştiren kişi“ olarak açıklanmıştır ve suçun basit hali olarak değerlendirilir. 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır."

Bu yasa degismeli herkes yaptigi borctan sorumlu olmali

Adam geldi 35 milyon euro harcadi arkasinda bir enkaz birakti oh mis gibi isim yapti

Simdi almis atkisini gidiyor boyle baskanliga can kurban

Devlet olaya el atmali her baskan geldiginde sayistay incelemesi sonrasi goreve baslamali

Biraktiginda zarar varsa o parayi odemeli
Biraktiginda kar varsa bir kismi baskan ve yonetim kuruluna kar payi adi altinda verilmeli

Not:Baska baskan zamaninda alinan bir oyuncu veya gayrimenkulun satisindan kar edilmis ise bu donem baskanini baglamaz

Adam geldi 35 milyon euro harcadi arkasinda bir enkaz birakti oh mis gibi isim yapti

Devlet olaya el atmali her baskan geldiginde sayistay incelemesi sonrasi goreve baslamali

Biraktiginda kar varsa bir kismi baskan ve yonetim kuruluna kar payi adi altinda verilmeli
renktaş öyle bişey olması için kulübün sahibi olması lazım başka türlü olmaz o iş

Futbol takımları, dernek statüsünde bildiğim kadarıyla yani kar amacı güden bir kuruluş değil senin dediğin uygulanamaz ki uygulansa da saçma bence. Bir denetleme mekanizma olması şart ama işte zarar etmişin öde kar var al senin olsun değil de açıklanabilir ve şeffaf olması olay bence. Bizim florya vs arsa işleri de maalesef hiç masum gelmiyor bana buna benzer muhabbetler olmuştur diye bir iddia da bulunamam ama denemeleri %100 vardır tutar tutmaz bilmiyorum.

Belliydi zaten. Bu tarz işlerde tek masum taraftar oluyor

Samet Aybaba'nın bu Hüseyin Yücel'e hiç bir şey dememesi onun tarafındaki yöneticileri aklama operasyonu çekmesi altında bir şey var. Muci- Musrati- İmmobile- Paulista gibi pahalı transferlerde hep Yücel yok mu? Arat'ı Polonya Cumhurbaşkanı ile öven Yücel değil mi? Bence bunların yönetimi 2'ye bölündü iki tarafta bir boklar yedi ama Yücel tarafı Aybaba'yı kullanıp tüm suçu Arat tarafına atıyor gibi.

Son düzenleme:

Samet Aybabaya dava açmali yönetim diyor kamuya belge açikladigi için sonra kendisi çikip adamin sözlesmesini yayinliyor. Geri zekali aynisini sende yapmiyormusun simdi?

şimdi bişey deriz suç olur valla ama helal olsun arata acayip biri, karşısına 5 dk birini alıp acayip işlere ikna edebilir gibi duruyor, hitabeti ve ikna kabiliyeti üst düzey duruyor
Arat ilk çıktığında zaten Elmas V2 demişti burada bir çoğumuz çünkü biz aynı silleyi Elmas'tan yemiştik. Arat'ın hitabeti çok iyi bu arada. Yalnız tüm suçu Arat'a atıp Yücel'i temizleme operasyonunu iyi yaptı Aybaba. Yücel'de masum değil Musrati, Muci bir çok transferde vardı Yücel.

Geri
Üst Alt