Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.412
- 58.961
- 4.758
Bunlar yine fb maçı öncesi pişmaniye kıvamına geldiUdokaide sakatlanmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar yine fb maçı öncesi pişmaniye kıvamına geldiUdokaide sakatlanmış
Bi saat oturup bu dinginin konusmas8ni dinledig8me inanamiyorum. Hem duygusalim diyo hem de profesyonelim diyo. Ayrica profesyoneller niye komisyon alamiyor yaw? Herhangi bir sirkette satis elemanlari komisyon almiyor mu? Topcu satan adam niye almasin? Cok sacma. Klube alan adam da alsin aslinda mesela kesif ekibi de bonus alsin bu topcular satildiginda.
Menajer mi bu komisyon alıyor. Yönetici ve maaşlı çalışan komisyon alamazBi saat oturup bu dinginin konusmas8ni dinledig8me inanamiyorum. Hem duygusalim diyo hem de profesyonelim diyo. Ayrica profesyoneller niye komisyon alamiyor yaw? Herhangi bir sirkette satis elemanlari komisyon almiyor mu? Topcu satan adam niye almasin? Cok sacma. Klube alan adam da alsin aslinda mesela kesif ekibi de bonus alsin bu topcular satildiginda.
Ne zaman geliyosun?Boşver şimdi Soccerı, Ny Yankees baseball maçına ne zaman gidiyoruz Arif abi
Alir. Niye almasin? Is basarisidir sonucta.Menajer mi bu komisyon alıyor. Yönetici ve maaşlı çalışan komisyon alamaz
Adam zaten maaş alıyor, komisyon ne demek. Yönetici zaten alamaz bildiğin hırsızlık olur. Benim tahminim bunlar satış için bir menajerlik şirketiyle anlaştı, şirket güzel fiyata satış yapıp komisyon indiriyordur. Malum takımı örnek almışlarAlir. Niye almasin? Is basarisidir sonucta.
Ne zaman geliyosun?
Anlamiyorum niye alamasin. Levi's magazsinda calisan satis elemani satislardan komisyon almiyor mu? Ayrica biz de Cenker'i aynisini yapiyor diye suclamadik mi? Kacarak gitti. Niye? Adam profesyone yonetici, isyerine zarara ugratmamissa niye kardan pay almasin? Hadi adi komisyon olmasin da bonus olsun. Ben yuruttugum projelerden kar kalirsa bonus aliyorum.Adam zaten maaş alıyor, komisyon ne demek. Yönetici zaten alamaz bildiğin hırsızlık olur. Benim tahminim bunlar satış için bir menajerlik şirketiyle anlaştı, güzel fiyata satış yapıp komisyon indiriyorlar. Malum takımı örnek almışlar
Bekliyorum.Yazdan sonra gelme ihtimalim var Trumpistan'a, hazır milli eğitim bakanı da WWE güreşçisiyken![]()
Prim verirsin ödül olarak da yüzde olarak komisyon vermek olmaz futbol kulüplerinde. Bunlar çok büyük paralar, mağaza çalışanıyla aynı şey değilAnlamiyorum niye alamasin. Levi's magazsinda calisan satis elemani satislardan komisyon almiyor mu? Ayrica biz de Cenker'i aynisini yapiyor diye suclamadik mi? Kacarak gitti. Niye? Adam profesyone yonetici, isyerine zarara ugratmamissa niye kardan pay almasin? Hadi adi komisyon olmasin da bonus olsun. Ben yuruttugum projelerden kar kalirsa bonus aliyorum.
Yaw adam isi bulmus, ihaleye girmis, kazanmis, isi kara donusturmus niye bir pay almasin? Hem profesyonel kurum olalim diyonuz, hem adami profesyonel diye ise getiriyonuz ama isi becerince bir insentif/bonus neyse vermiyonuz.Prim verirsin ödül olarak da yüzde olarak komisyon vermek olmaz futbol kulüplerinde. Bunlar çok büyük paralar, mağaza çalışanıyla aynı şey değil
Adam o işi yapsın diye maaş alıyor zaten. yapmaktan sorumlu olduğu iş futbolcu alış ve satışları ve bunun için maaş alıyor. Bir de üstüne 10 milyonluk satıştan 250 bin mi cebe indirecek. Ederinin üstünde çok yüksek satış yapar, ödül primi verirsin o başkaYaw adam isi bulmus, ihaleye girmis, kazanmis, isi kara donusturmus niye bir pay almasin? Hem profesyonel kurum olalim diyonuz, hem adami profesyonel diye ise getiriyonuz ama isi becerince bir insentif/bonus neyse vermiyonuz.
Turkiye muz cumhuriyeti oldugu icin nasilsa kimse hesap vermek zorunda degil diye at kosturuyorlar kluplerde. Halbuki bunlari kapali kapilar ardinda yapmasinlar diye kamuoyuna aciklarsin bu adamin sartlari bunlar diye cunku borsada islem goren sirketler guya ama islerine gelmiyor.Adam o işi yapsın diye maaş alıyor zaten. yapmaktan sorumlu olduğu iş futbolcu alış ve satışları ve bunun için maaş alıyor. Bir de üstüne 10 milyonluk satıştan 250 bin mi cebe indirecek. Ederinin üstünde çok yüksek satış yapar, ödül primi verirsin o başka
Dernekler tasfiye oldu artik cogu A.Ș statusundeFutbol takımları, dernek statüsünde bildiğim kadarıyla yani kar amacı güden bir kuruluş değil senin dediğin uygulanamaz ki uygulansa da saçma bence. Bir denetleme mekanizma olması şart ama işte zarar etmişin öde kar var al senin olsun değil de açıklanabilir ve şeffaf olması olay bence. Bizim florya vs arsa işleri de maalesef hiç masum gelmiyor bana buna benzer muhabbetler olmuştur diye bir iddia da bulunamam ama denemeleri %100 vardır tutar tutmaz bilmiyorum.
Yok be kardesim cok kolay aslinda yeterki yapmak iste tuzuk degisikligi ile hersey yapilir ki bunu yapmaya calistilar bir ara sonra klube baskan yonetici bulamayiz diye vazgectilerrenktaş öyle bişey olması için kulübün sahibi olması lazım başka türlü olmaz o iş