Beşiktaş'ta Valerien Ismael ile Yollar Ayrıldı

Zaten dünya kupasına girdiğimiz zaman öylesine açılırsa fark yeni gelecek teknik ekip önümüzdeki sezon için hazırlanır anca
fark açılırsa hoca göndersek bile yeni gelecek adam sene sonuna kadar yıpranacak. bizim camia şalteri indirince tam indiriyor çünkü.

bence okan bitirsin sezonu. kötü bir finish olursa sezon bitimiyle yollar ayrılır.

Şenol bu kadroyla ŞL yi alır.

Geçmiş olsun.

Fener böyle momentum almasa gönderilmezdi.

Zımbalarız müsterih olsun şenol bey.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ilk yarim saati izlediniz mi
Izledim onde baskiyla iyi oynadik. 11 kisi olsak 5 0 olurdu. Ben onun hunerini 10 kisi kaldiginda gorecegim. Besiktas sirf topu bunlara biraktigi ve defansa cekildigi icin yedi golleri. Yahu adanlar 5 saniye dusunuyorlar pas atacaklari adamlari. 2. Golu amatorce yedik. Degisiklikleri zaten fiyasko

Izledim onde baskiyla iyi oynadik. 11 kisi olsak 5 0 olurdu. Ben onun hunerini 10 kisi kaldiginda gorecegim. Besiktas sirf topu bunlara biraktigi ve defansa cekildigi icin yedi golleri. Yahu adanlar 5 saniye dusunuyorlar pas atacaklari adamlari. 2. Golu amatorce yedik. Degisiklikleri zaten fiyasko
Haksız kararlar ile de yenmeli doğru

Hocayı göndermek bence neden mantıklı değil gelen hoca takımı ben kurmadım bahanesine yatıyor kim olursa olsun

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fatih terim, şenol güneş gibi yerli hocalar o bahaneye sığınmıyor genelde çünkü kariyerleri boyunca zaten çoğu zaman o şekilde çalışmışlar. mesela fatih hocaya başkasının yaptığı kadrıyu verdiğinde genelde daha başarılı oluyor

Gelip şampiyon yapacaksa terim gelmesin diyen biri olarak gelsin diyorum artık vallahi. Gerekirse evlatçılık yapsın birkaç seneye kadroyu çöp yapsın ama bizi bu sezon şampiyon yapsın. Onur meselesi haline geldi bu sezon
Çok emin konuşuyorsun. Bu hafta tam silkinme haftası.

Geri
Üst Alt