Beşiktaş'ta Valerien Ismael ile Yollar Ayrıldı

Çok emin konuşuyorsun. Bu hafta tam silkinme haftası.
keşke dediğin olsa ama hiç sanmıyorum. okan takımı silkindirecek hoca değil. 3 zorlu maç var ve buradan okanın puan farkını açtırmadan bizi çıkarma ihtimali yok. içim acıyarak söylüyorum ama görünen durum bu malesef

fatih terim, şenol güneş gibi yerli hocalar o bahaneye sığınmıyor genelde çünkü kariyerleri boyunca zaten çoğu zaman o şekilde çalışmışlar. mesela fatih hocaya başkasının yaptığı kadrıyu verdiğinde genelde daha başarılı oluyor
Evet hazır kadroya konmayı seviyor hocamız, ama 3 yıl boyunca rezilleri oynadık her açıdan kötü bi takım vardı sahada neden hala istenir zerre anlamıyorum. Her yıl ocak ayını beklemeyi özlemiş olamayız

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet hazır kadroya konmayı seviyor hocamız, ama 3 yıl boyunca rezilleri oynadık her açıdan kötü bi takım vardı sahada neden hala istenir zerre anlamıyorum. Her yıl ocak ayını beklemeyi özlemiş olamayız

ben de terimi istemeyenlerdendim ama şuan nötrüm bu konuda. bu sezon bizi şampiyonluğa götürecek her hamleye gelecek adına mantıklı olmasa bile razıyım çünkü bu sezon bir gurur meselesi haline geldi artık. yakın tarihin en önemli sezonu oldu

Gelsin hazır kadroya konsun giderken enkaz bıraksın, vasat yerli yabancı transferleri özledik.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

keşke dediğin olsa ama hiç sanmıyorum. okan takımı silkindirecek hoca değil. 3 zorlu maç var ve buradan okanın puan farkını açtırmadan bizi çıkarma ihtimali yok. içim acıyarak söylüyorum ama görünen durum bu malesef
Geçen hafta silkinmek üzereydik yahu. Transferler takıma alıştı. Bu hafta gör sen.

Fetih hocamda dönmeli
images - 2022-09-08T170859.216.webp

ben de terimi istemeyenlerdendim ama şuan nötrüm bu konuda. bu sezon bizi şampiyonluğa götürecek her hamleye gelecek adına mantıklı olmasa bile razıyım çünkü bu sezon bir gurur meselesi haline geldi artık. yakın tarihin en önemli sezonu oldu
Yani hocam süreklilik istiyorsak hiç bulaşmamamız lazım, ben gelecek göremiyorum kendisinde, efsane olarak kalsın, yoksa 2 tarafın da birbirine saygısı kalmayacak

Geçen hafta silkinmek üzereydik yahu. Transferler takıma alıştı. Bu hafta gör sen.
inşallah. alanya maçında tetikçi tam havaya girmek üzereyken çelmeyi taktı. bizim takım bu durumlarda çok kırılgan, 4 sezondur aynı senaryoyu yaşıyoruz, çelmeyi yiyince tepe taklak gidiyoruz. farklı olacağını sanmam. okan bu psikolojiyi tersine çevirecek hoca değil, terim bile başaramadı

Önümüzdeki sezona kadar kulüp yine bizans entrikaları ile çalkalanır. Yıldım vallahi iyice kısır döngü oldu bu sezon başı havlu atmalar
Yani heves kırmak gibi olmasın ama ciddi ciddi Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında olası puan kayıpları ile son 5 maçını kazanamamış 1 de bay haftası eklenince ciddi ciddi zirvenin gerisinde kalma ihtimalimiz var

fark açılırsa hoca göndersek bile yeni gelecek adam sene sonuna kadar yıpranacak. bizim camia şalteri indirince tam indiriyor çünkü.

bence okan bitirsin sezonu. kötü bir finish olursa sezon bitimiyle yollar ayrılır.
Ben de Okan Buruk için kredi tanınmasından yanayım ne olursa olsun başarısını kanıtlamış bir teknik adam ama şimdiden çok tartışılır hale geldi taraftarlar arasında

Yani hocam süreklilik istiyorsak hiç bulaşmamamız lazım, ben gelecek göremiyorum kendisinde, efsane olarak kalsın, yoksa 2 tarafın da birbirine saygısı kalmayacak

bellibir yaşa geldi bir gelecek görememen normal, fenerliler jesusta ne gibi bir gelecek görüyor ki zaten sadece kısa vadeli bir çözüm. fatih hocada da kısa vadeli çözüm yoluna giderse yönetim artık ses çıkarmam. ya da gidip en iyi yabancılardan birini getirebilirlerse o da olabilir ama torrent,valerian tipi adamları getirmek tamamen zaman ve para kaybı

Geri
Üst Alt