- 30 Kasım 2008
- 9.537
- 3.774
- 428
Siz ne kansız insanlarsınız lan sefil yaratıklar bundan sonra menemen bile fazla size
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim bunlar kim maçları seyircisize çevirsin bunların çapı ne ki öyle bir lobileri olsun beshittas tan bahsediyoruz komik olmayalım plsBakkalin olayi pirtlatma zamanlamasi, bjknin yirtik dondan cikar gibi aglamaya baslamasi, bunlarin hepsi derbi icin
Beceriksiz kifayetsiz isbilmez dotunu kurtarmaya calisan yonetici zihniyetleri
Sivas macindan sonra anladilar ve su anda altlarina siciyorlar korkudan
Maclar ertelenmesi gerekirken seyircisize cevirdiler, hakem isini daha rahat yapsin diye
Kritik butun maclarda bictiler
Insallah soyle temiz bir oyunla sunlari tarihi bir farkla ezeriz, hakemin de kipirdayacak bir yani kalmaz
Dün bu programı canlı yayında izledim.Adam o maçta golü atan benim yediğimiz gol de 20-30 m uzaktan dedi.Golü atan adam bile burdan bi sonuç çıkmaz demek istiyo..
Ali Gültiken: "O zamanlar teşvik primi, hukuki anlamda bir suç sayılmıyordu. Sadece o sezon değil diğer sezonlarda da bu durumu yaşadık. Ben kariyerimde sadece bir sene 3. lük gördüm. 10 sene ya şampiyon olduk ya 2. olduk" (TRT Spor)