Beşiktaş'tan Açıklama: 1986-87 Sezonunun Şampiyonu Beşiktaş Olmalıdır

Bakkalin olayi pirtlatma zamanlamasi, bjknin yirtik dondan cikar gibi aglamaya baslamasi, bunlarin hepsi derbi icin
Beceriksiz kifayetsiz isbilmez dotunu kurtarmaya calisan yonetici zihniyetleri
Sivas macindan sonra anladilar ve su anda altlarina siciyorlar korkudan
Maclar ertelenmesi gerekirken seyircisize cevirdiler, hakem isini daha rahat yapsin diye
Kritik butun maclarda bictiler
Insallah soyle temiz bir oyunla sunlari tarihi bir farkla ezeriz, hakemin de kipirdayacak bir yani kalmaz

Bakkalin olayi pirtlatma zamanlamasi, bjknin yirtik dondan cikar gibi aglamaya baslamasi, bunlarin hepsi derbi icin
Beceriksiz kifayetsiz isbilmez dotunu kurtarmaya calisan yonetici zihniyetleri
Sivas macindan sonra anladilar ve su anda altlarina siciyorlar korkudan
Maclar ertelenmesi gerekirken seyircisize cevirdiler, hakem isini daha rahat yapsin diye
Kritik butun maclarda bictiler
Insallah soyle temiz bir oyunla sunlari tarihi bir farkla ezeriz, hakemin de kipirdayacak bir yani kalmaz
Kardeşim bunlar kim maçları seyircisize çevirsin bunların çapı ne ki öyle bir lobileri olsun beshittas tan bahsediyoruz komik olmayalım pls

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

araştırılsın, futbolcular sorgulansın, kanıtlayamazsa HAPSE ATILSIN.

TFF’nin sitesinden. Bunlar TFF’nin verilerine göre o sezon Denizlispor’u iki kez yenmiş, yoksa ben mi yanlış görüyorum?

IMG_7490.JPG

Ya yemın ederım mal bunlar ya sankı o zamanlar tesfık serbest degıldı, serbestti. Kendileri sanki yapmamıs yemın ederım kımlerle rakibiz ya.

Dün bu programı canlı yayında izledim.Adam o maçta golü atan benim yediğimiz gol de 20-30 m uzaktan dedi.Golü atan adam bile burdan bi sonuç çıkmaz demek istiyo..
Ali Gültiken: "O zamanlar teşvik primi, hukuki anlamda bir suç sayılmıyordu. Sadece o sezon değil diğer sezonlarda da bu durumu yaşadık. Ben kariyerimde sadece bir sene 3. lük gördüm. 10 sene ya şampiyon olduk ya 2. olduk" (TRT Spor)

Eski Gençlerbirliğili Halil ibrahimin de itiraflari var.

Zlatko beni dinledi, Beşiktaş’a maçı satmadı

GENÇLERBİRLİĞİ’nde oynuyordum. Ankara’daki bir Beşiktaş maçı öncesi kampa girdik. Yanılmıyorsam 1985-86 sezonuydu. Beşiktaş’ın teknik direktörü Stankoviç idi. Oda arkadaşım olan Zlatko bana, “Maçı satmam için Beşiktaş bana 15 milyon lira önerdi. Para da Fenerbahçe kalecisi olan Lukovcan’a verilmiş. Maçı sattığım taktirde 15 milyon lirayı Lukovcan’dan alacağım söylendi. İş bu şekilde sağlama alınmış. Ama ben vatandaşım olan Lukovcan’a hiç güvenmiyorum. Sağlam biri değildir. Maçı satsam bile parayı o bana vermez” dedi.
Zlatko ayrıca “Beşiktaş’ın o dönemdeki genel kaptanı Z.A., maçı sattığımın anlaşılabilmesi için bariz bir penaltı yapmamı istedi. Ama ben orta saha oyuncusuyum. Savunmada oynasam, tamam bu olur, ama ben orta saha oynuyorum, bu penaltıyı nasıl yapacağım” dedi. Ben de, “Yapma Zlatko” dedim. Vazgeçirdim. Zlatko beni dinledi. Harbi oynadı. Zlatko maçtan sonra, “Seni dinledim, parayı almadım. Ama bu parayı bizim takımdan başka oyunculara verdiler” dedi. O sezon Beşiktaş şampiyon oldu.

Dün bu programı canlı yayında izledim.Adam o maçta golü atan benim yediğimiz gol de 20-30 m uzaktan dedi.Golü atan adam bile burdan bi sonuç çıkmaz demek istiyo..
Ali Gültiken: "O zamanlar teşvik primi, hukuki anlamda bir suç sayılmıyordu. Sadece o sezon değil diğer sezonlarda da bu durumu yaşadık. Ben kariyerimde sadece bir sene 3. lük gördüm. 10 sene ya şampiyon olduk ya 2. olduk" (TRT Spor)

Ali Gültiken'in konuşma hakkı var mı bir önceki sezon namağlup şampiyonluğumuzu çalanlardan biri.

Geri
Üst Alt