Beşiktaş'tan Açıklama: "Hakemlerin, art niyetsiz ve adalet duygusuyla sahada olacaklarına inanmak istiyoruz"

Anlamsız, demek ki Antep yarın bunları ekmeksiz yiyecek.

Bunlarin durumuna empati yapiyorum bazen. Ne yaparlarsa yapsinlar gundem olamamak, hicbir zaman ilk 2 buyuk arasinda olamamanin ezikligini yasiyolar.

Hani kamera birilerini çeker. Arkadan kendini göstermek isteyen arsizlar olur ya aha bu arsız onlar

Doğru demiş.Hakemler art niyetsiz ve adalet duygusuyla yönetecekler o zaman bu haftaki maçı.
Eğer öyle yönetirlerse Bjk’nın puan alması zor.Ben bereberlik bekliyorum bu maçtan.

Konusmasi kolay nasilsa size dünya güzel. Birde size yapilsin bakalim bukadar hatalar, orta siralarda oynayip takimi ligten cekmekle meskul olurdunuz.

Burası ptaş, burda dirsekler gözlere atılır

1614962308316.png

1614962317111.png

2011 Süper kupa maçını oynayamayan, neden oynanmadığını sorgulayamayan şerefsiz bir camiasınız !!
O yıl Türkiye Kupasını neden iade ettiniz ?
Şahısların yüzünden kurumlar yargılanamaz değil mi madde bağımlıları !!

siz sığının o koç başganınızın kanadının altına yalnız yakalanırsanız öttürürler hepinizi

yel kayadan toz alir

anca tozumuzu alirsiniz g.t laleleri

kodumun i. jimnastik kulübü

Şeref kim siz kim lan. Siz şike yapıp kupanızı iade etmek zorunda kalmış bir camiasınız.

Semt kargaları fb yi hakemler iterken neden ağzınızı açmazsınız?

Ezik geldiniz ezik gideceksiniz...

Büyük şikeci abisinden umut kesilince evin küçüğü konuşur oldu

Ciddiye bile almiyorum

Cunku ciddiye alinacak bir kulup göremiyorum

Sezon sonu şerefli 3. Lukler diye açıklama yapmasınlar

GSC Mobile App

Aciklama yapan yapana sanki haftalardır hatalar Sacma cezalar Kendilerine yapilmis gibi. Insanin yüzü kizarir nebicim dünyada yasiyoruz. Bu zamana kadar görülmenis tüm Spor medya bize karsi kumpas döndügüne hemfikir bunlar utanmadan aciklama yapiyor.

Geri
Üst Alt