Beşiktaş'tan Futbolculara Maaş İndirimi Talebi!

Valla sanırım gedson bjk de oynamayacak. Tuhaflık var o işte. Yaz transfer sezonunu bekleyecegiz. Rize sözde bjk ye 2 milyon. Euro kiralama ücreti vermiş. Benim teorimde ise bu kiralama ücreti benficaya verildi. Futbolcu isterse 6 kusur milyonada bonservisi çekecekler. Gizli sözleşme olayı bizim şaibeli ligde çok fazla
Tahir Kıran biz Benficadan kiralıyoruz, BJKden değil demişti. Hatta eğer oyuncu severse sene sonu isteği doğrultusunda satın alırız demişti. O hıyara güven olmaz ama basında aynısını söyledi o eleman açıklama yapmadan önce

Pjanic, Ljajic, Batshuayi, Vida ve Larin'in sözleşmesi bitiyor. Bunların maaşıyla Gedson'u alırlar ama diğer bölgeler patlayacak. Oraları dolduramazlar.
Maaş önemli değil ki ? Maaş biz de verebiliyoruz. 6m cash nereden bulacaklar ? Harcama limiti denilen şey var ? Rosier'in 5m bonservisi bu dönem geçiyor. 5x20(yaza euro kuru muhtemelen) 100 m limit puff. Zaten limitleri 300 bile olmaz. Mevcuttaki oyuncuların maaşları falan derken imkansız.

Maaş önemli değil ki ? Maaş biz de verebiliyoruz. 6m cash nereden bulacaklar ? Harcama limiti denilen şey var ? Rosier'in 5m bonservisi bu dönem geçiyor. 5x20(yaza euro kuru muhtemelen) 100 m limit puff. Zaten limitleri 300 bile olmaz. Mevcuttaki oyuncuların maaşları falan derken imkansız.
6 nakit odemiyecekler 5 yıla bölmüşler.

murat ozen oyle dedi

yalansa bilemem ha buluta en az 3-4m euro kemiksiz vermislerdir
Mantıklı değil. Bizimkiler çingene pazarlığı yaptı bu transferde evet ama 5-6 yıllık taksit işine girilmiş olsaydı zaten kaçırmazdık emin olun.

Allahtan bu Ghezzalı bize sokmadılar yaw.

Kesinlikle. Almadığımız için müthiş mutlu olduğum üç adamdan biri.

MHY
İCK
Ghezzal

Bunlar hakkında sanıyorum neden istemediğimi daha önce forumda detaylı yazmıştım. Tekrar etmiyorum ama verilecek paraları göz önüne alınca hepsi aptalca transferler olurlardı.

Kurtulduğumuz için çok memnunum.

Bjkliler asistlerini yiyo batsuayi falan diyo da,gozleri gormeyen carolein 2015-2016 sezonunda 10-12ye yakin asisti yendi.videosu bile var

Geri
Üst Alt