Beşiktaş'tan Galatasaray'a "Kulaklık" Cevabı

Takaspora 3 4 tane atarsak bütün algılarını kafalarına geçirmiş oluruz. Daha büyük maç kaybetmedi bu takım neyin goygoyundalar önce sahada diş geçirsinler bize. Sonra saha dışı istiyorlarsa onda da haklarını veririz.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Konuya hakimmisin haklıyken haksız duruma düştük like atman lazımken karşı mı geliyon bide
Ben olsam Ali Koç'un Ali palabiyikla ilgili konuşmasını konup penaltı sayilarinida yanına eklerdim. Cevap vermeyecek sen ya hiç vermeyecek ya da lafı gediğine oturtacan

dogranmadıgımız mac yok zaten
Bir de anlamadığım hakemler konusunda yada hakkımızı aramak konusunda ne zamandan beri muhatap FB yada Bjk? Hakkımız yenildiğinde bunun hesabını muhatabından sorarsın neden diğer takımlardan soralım bende bunu anlamıyorum.

Bir de anlamadığım hakemler konusunda yada hakkımızı aramak konusunda ne zamandan beri muhatap FB yada Bjk? Hakkımız yenildiğinde bunun hesabını muhatabından sorarsın neden diğer takımlardan soralım bende bunu anlamıyorum.
ya bizim paylasımlarımız ne ise yaradı simdiye kadar herifler daha fazla dogramaya devam etti tff tarafından cezalandırıldık maclarda

suan maca odaklanmak en iyisi 6 puan önde olan biziz

Susalım diyenler ts maçında doğranınca konuşalım demesin lütfen

şimdi konuşsak doğranmayacağımız garantisi nedir? terim 2 yıl konuştu bunlar için ne oldu yani terim'in cezasından mı kıstılar, takıma yapılan doğramalardan mı? en iyi kadro bizde, bu ortamı en iyi tartabilen iyi antrenörlerden biri bizde, enteresandır ultraslan'ın açıklamasına bakarsak en sağduyulu taraftar da bizde. şimdi gidip zaten koltuğu tehlikede, geleceği belli olmayan tff'ye, mhk'ya saldırmak mı daha mantıklı, yoksa köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyip en azından sonuç alınana kadar başabaş yarışta şampiyonluk nasıl kazanılır billmeyen rakiplere karşı sakin kalmak mı?

İki tane maç ağzımıza sıçacaklar.

Biz isyan ettiğimizde de diyecekler ki iki hafta önce kulaklık paylaşıyordunuz ne oldu?

Böyle saçma bir paylaşım olamaz ya. Gördükçe sinirleniyorum.

ya bizim paylasımlarımız ne ise yaradı simdiye kadar herifler daha fazla dogramaya devam etti tff tarafından cezalandırıldık maclarda

suan maca odaklanmak en iyisi 6 puan önde olan biziz
Paylaşım yada açıklamalarımızın işe yaradığı zamanı bende hatırlamıyorum.

Paylaşım yada açıklamalarımızın işe yaradığı zamanı bende hatırlamıyorum.
fenerin tüm planı cöktü adsden 3 puanla ayrılıp bizim trabzon maglubıyetımızı beraberlıgımızı bekleyeceklerdi o yüzden bu kudurmalar

Hasan,söylediğin olay teoride doğru ama pratikte yanlış ,muhattap tff mhk vs fakat oradaki görevli kişiler zaten bunların adamı ve bunlar onlara güvenerek bizzat kulübün ismini verip hakaretler ediyorlar yaptıkları şey şu anda algı filan değil bunun adı hedef gösterme baktılar sahada gecemiyorlar hedef gösteriyorlar galatasarayi doğrayın dogramazsaniz sonunuz bitirilen hakemler gibi olur diye
Biz neden susuyoruz yada ne yapalım sence ? Adamlar herturlu iftirayı ederken tebrikler az dahami sovun diyelim
Susarak arka plandan biseyler yapılıyor deniyor o ise saçmalık bence

Bir işe yaramasa bile kamuoyu gözünde en azından kendini savunmuş olursun.

yav herifler herkesin bildiği penaltı yalanını, oyuncunun elle oynadım itirafına rağmen kural kitabının varlığını, kafa atan, rakibe taşağını gösteren heriflerin olmamış cezalarını göze alıp hırsız yavuz oynuyorlar. tüm bu gerçekleri bu heriflerin önüne ''bir kez'' daha koysan utanıp susacaklarını inanıyor musun hakikaten?

Şu sezonu komple incelesinler hakemden en çok canı yanan biz en çok hakemle elele gidenler Beşiktaş ve Fenerbahçedir.

Yapacağımız şey basitti

Sivas maçından sonra nelsonun penaltısını paylaşıp sesler yükselmeden kesecektik

Ardından biz isterken açıklanmayan fb istenince açıklanan var kayıtlarından yürüyecektik,yürürken bu hikayede yanıyo gibi gözüken smal clab bjkyide fbye karşı kışkırtacaktık

Daha sonra antalyanın fbye attığı nizami gole ofsayt verilmesini,kural öyleyse bize attığı ofsayt gole ise nizami gol verilmesiyle ateşi i iyice harlayacaktık

Akabinde ümraniyenin fbye attığı nizami golün iptal edilmesiyle sagalın şaibeli kartını,ertaçın enteresan hal ve hareketleriyle ortalığı ateşe verecektik sahada rakiplere zaten döşüyoduk

Bugünde fbsi için bizi alanya maçında doğrayan palayı fbnin yok etmesini arkamıza yaslanıp izleyecektik

Biz bunların hiçbirini yapmayıp kulaklık paylaştık vallahi helal olsun

Geri
Üst Alt