- 3 Temmuz 2012
- 137.886
- 86.797
- 5.338
dogranmadıgımız mac yok zatenSusalım diyenler ts maçında doğranınca konuşalım demesin lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dogranmadıgımız mac yok zatenSusalım diyenler ts maçında doğranınca konuşalım demesin lütfen
Iste budogranmadıgımız mac yok zaten
Konuya hakimmisin haklıyken haksız duruma düştük like atman lazımken karşı mı geliyon bideUlan Samet germe beni
Pazar gecesi o da girer olayaOrtalık iyice karıştı ben böyle bir sezonu hatırlamıyorum, bir Trabzon eksik.
Ben olsam Ali Koç'un Ali palabiyikla ilgili konuşmasını konup penaltı sayilarinida yanına eklerdim. Cevap vermeyecek sen ya hiç vermeyecek ya da lafı gediğine oturtacanKonuya hakimmisin haklıyken haksız duruma düştük like atman lazımken karşı mı geliyon bide
Bir de anlamadığım hakemler konusunda yada hakkımızı aramak konusunda ne zamandan beri muhatap FB yada Bjk? Hakkımız yenildiğinde bunun hesabını muhatabından sorarsın neden diğer takımlardan soralım bende bunu anlamıyorum.dogranmadıgımız mac yok zaten
ya bizim paylasımlarımız ne ise yaradı simdiye kadar herifler daha fazla dogramaya devam etti tff tarafından cezalandırıldık maclardaBir de anlamadığım hakemler konusunda yada hakkımızı aramak konusunda ne zamandan beri muhatap FB yada Bjk? Hakkımız yenildiğinde bunun hesabını muhatabından sorarsın neden diğer takımlardan soralım bende bunu anlamıyorum.
Susalım diyenler ts maçında doğranınca konuşalım demesin lütfen
Paylaşım yada açıklamalarımızın işe yaradığı zamanı bende hatırlamıyorum.ya bizim paylasımlarımız ne ise yaradı simdiye kadar herifler daha fazla dogramaya devam etti tff tarafından cezalandırıldık maclarda
suan maca odaklanmak en iyisi 6 puan önde olan biziz
Paylaşım yada açıklamalarımızın işe yaradığı zamanı bende hatırlamıyorum.
fenerin tüm planı cöktü adsden 3 puanla ayrılıp bizim trabzon maglubıyetımızı beraberlıgımızı bekleyeceklerdi o yüzden bu kudurmalarPaylaşım yada açıklamalarımızın işe yaradığı zamanı bende hatırlamıyorum.
Hasan,söylediğin olay teoride doğru ama pratikte yanlış ,muhattap tff mhk vs fakat oradaki görevli kişiler zaten bunların adamı ve bunlar onlara güvenerek bizzat kulübün ismini verip hakaretler ediyorlar yaptıkları şey şu anda algı filan değil bunun adı hedef gösterme baktılar sahada gecemiyorlar hedef gösteriyorlar galatasarayi doğrayın dogramazsaniz sonunuz bitirilen hakemler gibi olur diyeBir de anlamadığım hakemler konusunda yada hakkımızı aramak konusunda ne zamandan beri muhatap FB yada Bjk? Hakkımız yenildiğinde bunun hesabını muhatabından sorarsın neden diğer takımlardan soralım bende bunu anlamıyorum.
hangi kamuoyu karşındaki insanlar senin magduriyetini anlattıgında gülücük atıyor umursamıyorBir işe yaramasa bile kamuoyu gözünde en azından kendini savunmuş olursun.
Bizim kendimizi savunacak bir durumumuz yok ki. Bir de karşında anlattığın bir şeyi anlayan kamuoyu yok ki. Pavalı kalemşörler var.Bir işe yaramasa bile kamuoyu gözünde en azından kendini savunmuş olursun.
Bir işe yaramasa bile kamuoyu gözünde en azından kendini savunmuş olursun.