Beşiktaş'tan Limit Açıklaması

ya bu çine atınç nasıl gitti kartalım az açıkla bana ya :D

Bende bunu belirttim. Yazin niye yapmadiniz lan bu açiklamayi.

bize değildir heralde 3 kuruşa adam topluoz ifb 10 milyona irfan ve bilmem kaça kurbağa alıyor

Bizim limitle mimitle bir sikintimiz yok. Problem yok yani.

Kendini büyük sanar iken hiç kimse tarafından dikkate, kaale alınmamak nasıl bir duygu acaba ? Zor olmalı !!

Eeh adamlar daha 2 gün önce yedek oturtacakları bir oyuncuya 10m € bayıldı onden öncesini saymıyorum bile daha yeni konuşmuşlar la transfer döneminde neden sustunuz? Bizim durum ffp ile ilgili al sat dengesi limitle alakamız yok bizim zaten hep kiraladık bonservis ödemedik

lan osursam koltukta 3 şiddetinde deprem efekti yaratır.

Masaya vurun kardeşim. Diyin ki mesut denilen adam için 2 oyuncu indirim yaparak yer açabilen takım 7 milyon euro'yu nasıl açıklayacak diye isim verin.

Ha bu açıklama eğer bizim bonus kafa içinse yazın yaptıkları yardımları kulübe nasıl soktuklarını. 500 bin euro bedelle 5 milyona satılan oyuncuyu nasıl kiralık aldıklarını açıklayarak başlayabilirler.

Vala hiç kusura bakmasınlar eyüpspora sattığımız oyuncu ile fb3. Kalecesinin satıldığı dönemdeki kurları bir karşılaştırsınlar lütfen ben hiç üstümüze alınmaması gerektiği tarafındayım yiyin birbiriniz dicem bu açıklamayı da yalı çocuğu bunlara yaptırtırmıştır demiyor değilim kendi kendime

Ya bunlar eskiden boyle Fb yalakasi degildi hatta Sergen iyi bir Fb dusmanidir tekrardan Turk futbolundaki kotu adam kim hatirlamalari gerek bir camia olarak

Genc Bjkliler surekli kafalarina vurarak sampiyon oldugumuz icin bize bilendiler maalesef

Bizim limitle alakalı bir sorunumuz yok , Trabzon'un , Beşiktaş'ın da yok.

Adamlar yanlış bir şey dememiş .

Bu kirli düzene toplu tepki gösterilmeli.

Tinerine naftalin koyduklarim. Fener nezamandan beri transfer yapiyor niye sesiniz cikmadi. Simdi ötüyorsunuz

Destek mi olsak acaba?

Sonuçta hem ffp'ye hemde limitlere uyan bir takımız.

Hem bunlar ffp'yi kendileri aştı, bu sene eksideler yanlış hatırlamıyorsam.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

hashtag'i paylasan hesaplara bakarsak fb ve bize karsi acilmis

Bizi de erencan muhabbetine araya sıkıştırsalar da twitin asıl hedefi fener. Baktılar şampiyonluk hayalleri suya düştü hemen başladılar ağlamaya. Neyse bizlik bir durum yok karışsın ortalık biraz.

Anlaşıldı ki hedef bizmişiz , 4-5 transfer yapınca hemen saldırıya geçtiler.
Limit sorunumuz olmadığını anlayınca tık yok.

Geri
Üst Alt