Beşiktaş’tan Şampiyonluk Kupasını Arena’ya İstedikleri Konusunda Yalanlama

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Süper Lig 2020-21 sezonunun bitimine üç hafta kala 81 puanla lider konumda bulunan Futbol A Takımımızın, ligin 40. haftasında Türk Telekom Stadı’nda Galatasaray ile oynayacağı maçın sonunda ortaya çıkacak puan durumuna göre şampiyonluğunu ilan etmesi halinde şampiyonluk kupasını Türk Telekom Stadı’nda kaldırmak amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunacağımız şeklinde basın yayın organlarında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Camiamızın şu anda en büyük beklentisi, başarılı performansıyla haklı bir şekilde ligin zirvesinde yer alan Futbol A Takımımızın bir an evvel şampiyonluğunu ilan ederek milyonlarca sevenini bir kez daha gururlandırmasıdır.

118 yılık şerefli mazimizden aldığımız Beşiktaşlılık duruşumuzun bir gereği olarak hiçbir rakibimize asla saygısızlık yapmayız.

Beşiktaşımız şampiyonluğun en büyük adayıdır ancak lig henüz bitmemiştir. Oynanacak üç maçımız daha vardır.

Şampiyon olduğumuz vakit, kupamızı hak ettiğimiz şekilde ve hak ettiğimiz yerde kaldırmak en doğal hakkımızdır.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Şeref felan diyorlar garip camia

Hala duruş saygıdan bahsediyorlar lig devam ettiği için istesenizde böyle bir talepte bulunamazsın

Bol bol seref'ten bahseden serefsiz Jimnastik kulübü.

sahamızda kupa kaldırmayacaklarmış
kaldırsalarda süper finalle kıyaslanacak şekilde olmayacaktı zaten seyirci yok, o maçta bizim şampiyon olma ihtimalimiz yok, biz şampiyon olmayalım diye yeni düzen gelmemiş puanlar yarıya indirilmemiş yani kupa kaldırsalar da gram gocunmam

Beşiktaş stadımızda şampiyon olursa eğer ışıkları kapatmak gibi bir rezillik yapmayalım bana yeter. Düzgünce tebrik etmek bize yakışır

"Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu o'dur. " Friedrich Nietzsche

Şerefsiz beşiktaş duruşunuzu ........

öyle bir hakları yok zaten, olsa görürdüm. namussuztaş.

kaldırsalarda süper finalle kıyaslanacak şekilde olmayacaktı zaten seyirci yok, o maçta bizim şampiyon olma ihtimalimiz yok, biz şampiyon olmayalım diye yeni düzen gelmemiş puanlar yarıya indirilmemiş yani kupa kaldırsalar da gram gocunmam
kardeşlerim seyirci olsa, süper final olsa ne olur bjk ulan bu. 2 gün konuşulur üçüncü gün unutulur. biz tek ezeli rakibimizin sahasında kupa kaldırmışız allah bize yaşatmasın öyle bir şey. bjk isterse 3 kupa birden alsın bizim sahamızda kimse tınlamaz

Yeni konu acacaktim ama vazgectim..Bu forumun yasadigi deformasyon cok ilginc. Daha bizim 4, karsi rakibin 3 maci var ve birisi bizim ile. Ne kadar negatif olsada bu forumda bu kadar her seferinde negatif olan uyeler olmasi cok garip. Bir zamanla asik oldugumuz Ali Sami Yen forumu vardi...Burasi Galatasaray felsefesinin cok uzaginda kaldi ve kalmayada devam ediyor. Biz GALATASARAY'IZ ve olumune devam ederiz. Evet biz Fanatigiz onun icin burdayiz.

Bu arada her bir futbolcumuza hakaret edilmesi bir cabasi ki kaldi ki onlarin da malesef murayi takip etme olasiligi var.

Geri
Üst Alt