Beşiktaş'tan TFF'ye Kural Hatası Başvurusu!

bokunu çıkardılar iyicene "sn. çimentocu başkanım 1 bakar mısınız baraj mesafesini ölçtük 9.04 çıktı kural kitabında 9.15 olmalı yazıyor hazır maçı da kaybettik hadi hayrına iptal edelim şunu" falan diyecekler gibi

Baraj Mesafesi
Yardımcı hakemin bulunduğu yere çok yakın bir serbest vuruş verildiğinde, oyuncuların toptan 9.15m. (10 yds) mesafede olduğunu belirlemede hakeme yardımcı olmak için yardımcı hakem oyun alanına girebilir (genellikle hakemin isteği ile). Bu durumda, hakem oyunu tekrar başlatmadan önce yardımcı hakemin yerine geri dönmesini beklemelidir.

Hem FB nin, hem BJK ın bu girişimlerde bulunmayacağını, birilerinin olumlu sonuç alamayacaklarını fısıldamasıyla konunun kapanacağını tahmin ediyordum. Ancak FB geri adım atacak gibi durmuyor; bu defa da birilerinden güvence mi aldılar acaba? sorusu aklıma takılıyor. Umarım endişe ettiğim gibi olmaz; zaten iğrenç bir futbol ortamımız var, iyice tiksindirmiş olurlar...

Tarihte kaç kere maç ertelendi ve sebepleri nelerdi?

fb rize victoria 2. saridan atilmadi macin sonunda ama butun maci oynattilar
bjk gb idi sanirim frikikte hakem gol olacakken duduk caldi
aklima gelen bunlar ahbab bir de akif heisin dedigi donk maci var

saka yapmiyorum, kasimpasa maci icin bizde basvuralim, böyle basa böyle tarak, böyle .... böyle ....

Abi ne diyorsunuz ne Kasımpaşası ne Denizlisi. Birincisi itiraz süresi 2 gün. İkincisi siz aptal bir kulübün taraftarı mısınız? Kural hatası hatta hakem hatası bile olmadığını göremeyecek kadar cahil, kötü niyetli ve alçak insanlar onlar. Sadece rezil oluyorlar başka hiçbir şey yok.

Geri
Üst Alt