Beşiktaş'tan Zorunlu Açıklama: "Başkanımız Ahmet Nur Çebi yanlış anlaşılmıştır"

Biz manipüle etmişiz yanlış anlamışız art niyetliymişiz. Özür yok. Terbiyesizler

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu açıklamayı bizim eski mason yöneticimi yazdı beynim sulandı okurken konunun ne olduğunu unuttum

Siz varya sabaha kadar gidin orda ağlayın yağmacilar. Bak bok alacaksınız ancak gördünüz mü bak bok alacaksınız sonra aldığınız boku nerenize sürerseniz sürün ahlak yoksunları. Kimsiniz ulan siz. Sen kimsin nur cebi sen kimsin la gelene gidene atar yapiyosun. Patlar biyerinde cikaramazsin sonra. Karşında 30m Galatasaray var senin haddini bil.. İnsanları germe.. Almis agzina bir Galatasaray bırakmıyor. Sürekli ağla sürekli hakkın olmayani iste. Ne güzel dünya. Söyleyince verdikleri tek cevapta ankragucu bilemem ne saçmalaya başlarlar. Dedikleri tarihe bakarlarsa bizden iki hafta önce ankaragucunu kaç sıfır yendiklerini görürler ama işlerine gelmez... Haksızlığa uğradık şuanda ne haksızlık yapılırsa lehimize geçmişin acısı diye aptal ezik bir düşünce geliştirmişler. Eziklik okadar ruhuna işlemiş ki deprem olmuş canı ile uğraşıyor insanlar bu kan emici yaratıklar puan hesabı peşinde. Yine söylüyorum siz ancak bok alacaksınız..Şimdi gidin ötede ağlayın.. Siz yardım filanda göndermeyin gerek yok bu aciklamalarinizdan sonra hiçbir anlamı kalmadı. Biz sizin eksikliginizi hissettirmeyiz merak etmeyin..Terbiyesizler...

Son düzenleme:
Çarşı halen istifa ettiremedi mi bunları?

Covid zamanı da son 5 yılın Avrupa puanı gibi sadece kendi çıkarlarına uyacak durumu istemişlerdi.
O dönem ilk maçta İnönü de seyircili oynanmıştı, sonra maçlar seyircisiz oldu ve besiktasla seyircisiz oynamıştık.
Kimse haksizliktan felan bahsetmemişti çünkü öyle olması gerekiyordu

Şu yanlış anlaşılma tabirine çok takığım. Konuşmasında sıçan adamlar özür açıklamasında hemen yanlış anladınız diyor. Biz yanlış anlamıyoruz koduğumun beyinsizleri siz angutsunuz. Bir kere de tüm sorumluluğu üstünüze alın ve diyin ki bir eşeklik yaptım ve herkesten özür diliyorum.

Özrü kabahatinden beterden bir açıklama.
En azından yaptık ama özür dileriz, denilebilirdi. Sadece onlar gündeme getirdi, biz de cevap verdik demişsiniz...Ama sabitsiniz yani. Yazık lan. Hiç sevmediğim kadar varsınız...

Geri
Üst Alt