GSCimbom
Beter Ol Galatasaray Taraftarı
Emre Saykal

Beter Ol Galatasaray Taraftarı

Emre Saykal ·

Cevap
27
Okunma
2,4K
Sayfa
1/2

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Evet beter ol, hak ediyorsun Galatasaray taraftarı. Galatasaray'a Ağustos 2013'de başlatılan operasyon tam gaz devam ediyor, bu operasyonların aşamalarını özet geçelim;

1- Galatasaray 2 sene üst üste lig şampiyonu olmuş, Şampiyonlar Ligin'de çeyrek final oynamış olduğu sezonun bitimi Fatih Terim gizlice TFF başkanıyla görüştü, kafası karıştırıldı, Cumhuriyet tarihinin en büyük parası teklif edildi, bu teklifi fanatik bir Galatasaray'lı olarak; ''en büyük Fenerbahçe'' diyerek kabul ederdim, rakam ortalama 5 yıl için 80 Milyon TL yani günümüz kuruyla ortalama 27.000.000$, duygular yok olur, mantık hareket eder, Fatih Terim büyük ikilem de bırakıldı. Ünal Aysal pozitif anlamda yüksek egolu, gerçekçi ve profesyonel bir iş adamı olduğu gibi, Galatasaray'ı da A kalite yönetmiş bir Galatasaray başkanıyken, elinden teknik direktörü alınıyor imajı verilmeye başlandı bu süreçte, önce TFF başkanı dedi ki; ''kurallar gereği sormadan bile Fatih Terim'i milli takımın başına getiririz ama ben izin istedik''. Bu denli bir büyük iş adamı, elinden elamanının izinsiz çalınmasına müsaade etmeyeceği gibi, kendi isteğiyle de bırakıp başka bir şirkete fayda sağlatmaz, milii duygular vs... bunlar hep hikaye. Milli takımın o yılllar da halini biliyoruz, Emre Belezoğlu milli takım taraftarına ''A.... kodumun çocukları'' diyor, milli takım taraftarı Volkan ve Emre'ye sövüyordu, kimse de milli takım duygusu kalmamıştı ve hala da yok. Ünal Aysal gerçek bir profesyonel gibi davranıp Fatih Terim ile yolları ayırdı, buna mecburdu, mecbur bırakıldı, yoksa Galatasaray o yıllarda şike lobisi tarafından yönetilmeye başlanacaktı.

2- Ünal Aysal'ın yönetimin de ki Galatasaray, A'dan Z'ye her branşta herkesi eziyordu, kupa manyağı olmuştuk, hem de bu başarılar Uluslararası'ydı. Bu hala ispat edilmemiş bir durumdur ancak Aysal bir şekilde şantaj veya siyasi baskıya maruz kaldı ve görevi bırakmak zorunda kaldı.

3- Önce Duygun adında ki piyon göreve geldi, tam kurtulduk derken, piyondan bile ufak Dursun göreve getirildi birileri tarafından.

4- Dursun'un görevi böl-parçala, bunu da kısa sürede çok iyi yaptı. Melo'yu satıp aynı paralara Donk'u almak, santrafor almayıp, devre arası santrafor satmak, koca yaz dönemini boş geçirmek ve başarısızlığı teknik adamlara yıkmak. Klasik bir Türk futbol kulübü başkanı taktiğiyle hainliğine gölge düşürdü ve aradan hep sıyrıldı.

5- Bunlar daha iyi günler, Dursun bu camianın başında kaldığı sürece Galatasaray her geçen gün yine dalga geçilen, rezil olan, marka değeri yerlerin dibinde sürünen bir camia olacaktır. Mustafa Denizli'nin gitmesi çözüm değildir, Mourinho-Ferguson-Scolari 3'lüsü bu kadroyu çalıştırsa Galatasaray ligi yine ilk 3'de bitiremez.

Sneijder-Muslera gibi isimler de iyice itibarsızlaştırıldı ve sene sonu bedava rakamlara gidecek.

2 sene önce Muslera 20 milyon euro eder derken, şuan 10 milyon Euro eder diyemeyecek hale düşürüldük.

Saygılar Galatasaray taraftarı, beter olmamız dileğiyle.

Son olarak aynı süreç Fenerbahçe'de yaşansaydı, şuan ne TFF ne MHK kalmıştı, Türk futbolu kaostaydı, Galatasaray taraftarı polar ve bedava bilet almaya devam... :hat:

1- Zaten ikisinden biri kabul etmese, ikisinden biri vatan haini olarak ilan edilecekti.
2- Siyasi baskı dışında, işin içine karısını bile yalan haberlerle karıştırdılar hatta buna Galatasaray kongre üyeleri de dahil oldu. Merak ettiğim Adnan Öztürkler, Hayri Kozaklar bugün nerede?
3- Galatasaray'ın fazla büyümesini istemeyenler var içeride çünkü o zaman Galatasaray'ı yönetmek imkansız hale gelecek.
4- Sadece o değil, elde ki sponsorları da kaçırdı yerine nasıl anlaşmalar yapıldığı belli olmayan ve daha az miktar verenler getirildi.
5- Kadro yenilenmesi şart ama sezon başı yapılacaktı bu

Sneijder Muslera ikilisi itibarsızlaşmasının en büyük nedeni takımın hiçe dönüşmesi

yani kısaca sonuna kadar katılıyorum

Güzel yazıda, dursuna böl parçala emrini kim verdi, ünalaysala çöp transferler yap, yerlilere çok para ver, fshiş sözleşmeler yap, kulübü batır emrini kim verdi. kulübe akıl veren gizli fenerlilermi var. Yoksa inan kırsç önderliğinde planlar yapan liseli gurubumu var. Ünal aysaldan beri yapılan Borsa manipilasyonundan başlayarak bir şekilde sportif aşyi batırarak ki nerdeyse batırdılar, rivayı veya florayayı hortumlamak istiyorlar. Galatasaray büyük pasta, tek parça halinde yenmiyor o yüzden dilimleyip yiyiyorlar işte.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel bir yazı tebrik ediyorum ve büyük ölçüde katılıyorum. Özellikle 2013 yılı Ağustos ayında başlayıp 2014 Eylül ayına kadar devam eden Galatasaray'ı yıpratma operasyonu başarıyla uygulandı. Hem de bu operasyon siyaset eliyle yapıldı. Bu süreç sonunda "İmparator Fatih Terim" derken bir taraftan da "Hain Ünal Aysal" naraları atılmaya başlandığı gün Galatasaray taraftarının gözümde diğer taraftarlardan bir farkı kalmadı. Evet bu taraftar bunları hakediyor. En azından artık ultraMal olarak adlandırdığımız taraftar kitlesi ve benzer zihniyete sahip taraftar kitlesinin tüm bu yaşananları hakettiğini düşünüyorum lakin bu beni mutlu etmiyor çünkü şu an marka değeri gittikçe dibe vuran, her gün daha da kötüye giden yani mevcut durumdan herşeyden önce zarar gören çocukluk aşkım Galatasaray :red: Bir an önce toparlanmamızı ümit ediyorum lakin mevcut zihniyet ile zor görünüyor.

bu kulüp ultra gerzeklerden kurtulmadığı müddetçe asla gerçek bir taraftar kitlesine kavuşamaz nerde o eski galatasaray taraftarı xamax maçında 25 binlik stadı 50 bin kişi dolduran kendinden geçercesine destek veren sarı kırmızı aşıklar nerdeeee :( arenada yönetim futbolcu aşıkları değil galatasaray aşıkları olmalı

Taraftar toplu halde tek ses getirebildiği için önemli. Yoksa tek tek baksan sivilce suratlı ergenler. Karşına alıp tartışmazsın bile...Başlarındaki adam ne çalıyorsa onu söylerler.

hiçbir zaman sistemli bir kulüp olamadık.

hep günü-birlik transfer yapıldı ve cogunun vadesi 1 senede doldu. bunların hepsi geri dönüşümsüz giderler.

sürekli mal alıyorsun, yarısı bozuk cıkıyor, bozuk malları iade edemedigin gibi sağlamlarınıda satamayıp son kullanma tarihi gelene kadar bekletiyorsun.

prof. yönetim lazım. bu is mevcut iş adamları ile dönmez.

en üstten en alta(alt yapıya) sistemli bir yapılanmaya gidilmeli.

Tekrar ediyorum beter olun. Bu süreç Galatasaray taraftarıyım diye geçinen kıroların eseridir.

beetlejuice.gif

Taraftar sanki üye mi olabiliyor kulübe?İdari olarak taraftarın neredeyse hiçbir etkinliği yok,taraftar niye sorumlu oluyor hakikaten.Ürün al derler alır,maça git derler gider üstüne liseliler kendisine fan falan der aşağılar.Liseliler utansın ben niye utanayım.

Ben mesela üzerime düşeni yapıyorum.
Kombine almıyorum, maçlara gitmiyorum, storedan alışveriş yapmıyorum, bilimum sohbetlerde sorumlulara küfür ediyorum, tv'de gördüğüm zaman ayağımdaki terliği fırlatıyorum.

Ben daha napayım Sarper, di mi ama

Geri