Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sozlesme icin ettigi lafi selcuk icin etmis olsa gerek
ojgJ7R.webp

Şu tablo ortadayken şerefi olan 1 insan olsa asla öyle bir şey demez R'das

Selçuk sözleşmesi vs ben hep eleştiriyorum ama bu yönetim bunu söyleyecek son insanlardan oluşmakta
Hata var ama o dönemde yabancı sınırı olduğu gerçeği de var. Sözleşme süresi biraz daha az olabilirdi

Ya bu hain şerefsizlere ne demeli? Yabancı sınırı yok nerde leş yerli varsa yüksek paralara toplayıp getirdiler
Hala akıllanmamışlar Sansar da Emre Akbaba ismini söylemiş

2 yıldır yönetimdeler hala eski yönetim falan demek olmaz onu diyebilecekleri dönem çoktan geçti

şu twit her şeyi özetliyor. Daha ne hataları vardır kim bilir

Hasan
@hsnyldrm1979
36 dk.36 dakika önce

Bonservissiz Dembele yerine 4m €'ya Eren'i, 2,5m €'ya Cyprien yerine Donk'u, 4.5m €'ya Serdar'ı, 1.8m €'ya Cavanda'yı alan kimdi Levent?

demin o kisa özete bu nazifoglu ne dedi gidin o oyuncularla bu kontratlari yapanlara küfür edin filan dedi
cahil herif sizin yapdiginiz kontratlar nasil kime ne paralar veriyosunuz hic bi verim almadigimiz oyunculara
aysalin aldigi oyuncularla götürdün bu zamana kadar
adamin katildigi programa bak ya böyle adamlar galatasarayimizin basinda cildirmamak elde degil

röportaj basladi

Levent Nazifoğlu: Önümüzdeki yılla ilgili hiçbir şey kararlaştırmadık.

:D

oha 6 ay icinde adamin degeri hemen düsüyo podolskiyi simdi verseymis 3 mil.€ fazla alirmisiz verin gitsin sanki kalinca sampiyon olcaz

Simdi bol bol Nazifi yalarlar, aslinda izlemeye gerek yok röpörtaji duyduk bu yeter.

ya kurulların alayı GSlı olsa ne olcak
leş gibi kadro kurdunuz camianın her bransta genleriyle oynadınız.

önce iğneyi kendinize batırın.

Bu şerefsizlerde taktı tudor'a rezil futbolculardan Selçuk'tan Sabri'den bahsetmezler pezolar

Taraftarı Tudor'un aleyhine çekmeye çalışıyorlar sürekli

Hayret :D

Sinan ve Ertem simdi Besitkasa laf etti diye elestirir diyordum ben.

Yogi şu an Beşiktaş'a dediklerini eleştiriyor dediğin gibi ama Çakar şu sosyal medyada dolaşan Özbek yönetiminde alınan oyuncuların tek tek maliyetlerini saydı Serdar 12.5m Eren 13m gibi. Onu beğendim.

Bu capsiz yönetim gidecek diye Pandanin ödü kopuyor su an ne dedigini bilmeden saçmalıyor.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknik direktörleri taraftar istemis yönetim taraftarin sesini dinliyormus
kimsede demiyorki bu oyunculari kim istedi
bu sinan bu dursundan ne cikari varda sacma sapan teroriler yapiyo

teknik direktörleri taraftar istemis yönetim taraftarin sesini dinliyormus
kimsede demiyorki bu oyunculari kim istedi
bu sinan bu dursundan ne cikari varda sacma sapan teroriler yapiyo
Sinan ayisinin dursun ve nazifi ölümüne savunması gayet normal şaşırmiyorum.8tasta olsa böyle beceriksiz yönetim bende savunurdum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbir şey bilmiyorsanız bunları dinleyin eğer bunlar Galatasaray'a saldırıyorsa iyi yoldayız yok övüyorsa o kişi Bizim için hayırkı degil

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt