Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim taraftarın istediğini yapsa,

Serdar'ı, Ahmet'i almaz, Sabri'yle uzatmaz, Selçuk'u gönderir, Dembele'yi bedavaya alırdı.

sinan engin kendine göre dogru olanı yapıyor
çünkü aziz pencesindeki bitik fb nin belini doğrultması zor

gelecek sezonda aynı tas aynı hamam bir GS istiyor ki 16. şampiyonluğa rahatça kavuşsunlar.

Panda bu yönetimle ilgili iyi bir şey demek için hep saçmalıyor
Bu yönetim giderde adam gibi bi yönetim gelirse diye ödü patlıyor

Tudor'u ise her fırsatta saçma şekilde eleştiriyor. Art niyeti buradan belli

Mal panda bu komisyon transferlerini biz mi istedik boş boş konuşuyorsun

Bu transferleri taraftar mı istedi diye sormuş biri mala bağladı cevap veremedi panda en sonunda da saçmaladı bişeyler :D

Bu transferleri taraftar mı istedi diye sormuş biri mala bağladı cevap veremedi panda en sonunda da saçmaladı bişeyler :D
Bi onceki yönetim kasayı yormuş :) nasıl bi yorduysa yazın 20 milyon euro sırf bonservise saçtık

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soru
"Sinan engin bu transferleri biz mi istedik ? "

Cevap

"Önceki yönetim mali açıdan.. asdasdda

Sanırsın gelen çöpleri bedavaya aldık allahın şoparı

TapaTalK

Sinan Engin bu kafayla bu yaşa kadar iyi yaşamış.

Sent from my iPad using Tapatalk

Sinan da çıkmış boş boş konuşuyor yok dursun şunları yaptı yok taraftar istediği için tudor geldi riekerink geldi sanki ellerinde barcelona var da oynatmıyorlar yönetimin getirdikleri 20 oyuncunun 19 u çöp çıkmış adamlar teknik direktöre takılıyorlar zaten tudor mu yılmaz vural mı dediklerinde yılmaz vural diyen adam zaten futbol bilgisi beklememek lazım resmen beşiktaş sempatizanlığı yapıyorlar başka da bir şey yok yok beşiktaş ligin en iyi yok beşiktaş barcelona gibi geçin kardeşim geçin iyi bir yönetim olsa şu an en az 10 puan önlerinde lider olabilecekken bu çapsız yönetim yüzünden hiçbir şeye de tepki veremiyoruz

En basit örnekleriyle kaybettigimiz puanları şöyle sayayım
Kayseri dk 10 da yasin'in pozisyon kırmızı kart + penaltı olsa (+2 puan)
Trabzon maçında offside'dan gol yiyoruz ve penaltımızı veremiyor (+3 puan)
Başakşehir maçında 1-0 öndeyiz emre hakeme küfür etmediği kaldı 2 nci sarıdan kırmızıyı gösteremiyor (+3 puan)
Karabük maçında 1-0 öndeyiz cüneyt çakır eyyamın kralını yapıyor (+3 puan)
Rize maçında 1-0 öndeyiz 2 nci golü buluyoruz offside olmayan pozisyon offside veriyor (+3 puan)
Kayseri maçında 90 da golü atıyoruz golü vermiyor üstüne penaltı pozisyonun da penaltıyı da veremiyor (+1 puan)
Beşiktaş maçında yasin'in pozisyonu verse o maç belki de çok rahat geçecekti (+3 puan)

Toplam da 18 puan kaybetmişiz hakemler sayesinde bu yönetim susmaya devam etsin sinan engin ve ertem gibileri daha çok savunur bu kadar basit yönetim yönetimlik yapmıyor ki her yerde riva + florya başka bir şey dedikleri yok 4.5 m euro serdar aziz 3 m euro tolga 1.8 m euro cavanda 4 m euro eren gibi adamlara vermişler yerli sempatizanı yapıyorlar sonra levent de çıkıp beyaz futbolun da spor yorumcusu gibi her hafta televizyona çıkıp basiretsiz ve saçma açıklamalar yapıyorlar

Tek bir şey demek istiyorum Galatasaray gibi büyük bir camiayı hakemler ve tff karşısında savunamıyorsunuz dik duramıyorsunuz takımı iyice büyük bir batağa vizyonsuzluğa doğru sürüklüyorsunuz her şeyi düşününce çare belli;
İSTİFA İSTİFA İSTİFA !

Son düzenleme:
Bi onceki yönetim kasayı yormuş :) nasıl bi yorduysa yazın 20 milyon euro sırf bonservise saçtık

Mal işte :D Aysal'dan daha pahalıya mal oldu bunların transferleri 2 senede 31 m € tam bir skandal

Aysal'da da çürük elmalar olsa da bize 3 şampiyonluk 2 kere gruptan çıkma vs gibi başarılar getiren oyuncu grubunu oluşturdu.
Aysal kalıntılarını çık bunların aldığı oyuncular küme düşmemeye oynar anca

Mal işte :D Aysal'dan daha pahalıya mal oldu bunların transferleri 2 senede 31 m € tam bir skandal

Aysal'da da çürük elmalar olsa da bize 3 şampiyonluk 2 kere gruptan çıkma vs gibi başarılar getiren oyuncu grubunu oluşturdu.
Aysal kalıntılarını çık bunların aldığı oyuncular küme düşmemeye oynar anca
Dedigim gibi renktas dursun ve yonetiminin ne kadar capsiz olduğunu onlarda biliyor ama 8tasliligi tuttuğu için savunuyor bu capsizlari.8tasta olsa böyle yonetim panda bardak fitlatirdi yine
b4bc7b03b2e3d9aa3a8c738b3a10bc54.jpg

Su herife panda demeyelim yahu. Panda sevimli bir hayvandir.

Bundan olsa olsa ya ayi olur va da manda. Ama Ayi deyince akla baska biri geliyor bu tabir ile tamamen özdeslesmis bu yüzden manda diyelim bu Sinana artik.

Öküz de bizim Levent icin kullanilabilir eger onay cikarsa.

Su herife panda demeyelim yahu. Panda sevimli bir hayvandir.

Bundan olsa olsa ya ayi olur va da manda. Ama Ayi deyince akla baska biri geliyor bu tabir ile tamamen özdeslesmis bu yüzden manda diyelim bu Sinana artik.

Öküz de bizim Levent icin kullanilabilir eger onay cikarsa.

bence manda yavrusu anlamına gelen "malak" daha iyi bir seçim olur

ulan mal bjkli her program ayni seyleri sacmaliyon sus beaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt