Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan ertem'in foyalarını ortaya çıkaracaktı herhalde.

Telaşlı bi şekilde reklama gitti

TapaTalK

Mümkün değil bağlayamaz. Hakan Ertem için "evimden çıkmayan adam" diye yazmış Twitter'da. Nasıl bir yalama olduğunu biliyoruz zaten.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

ertoya şimdi twik ve instoş yağıyordur adamsan bağla diye

umarım gaza gelip bağlar diyecem de icazet almadan hayatta yapamaz

Ertem'in bağlamaya götü yetmez hem reis ile ters düşmemek için hem de Hakan'ın bunu orada rencide edeceği için.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Ahahahaha yememiş Ertem'in maçası.

"H.Şükür terörist olduğundan yayına bağlanamaz" diye yazı yazdırmış.

Daha izliyormusunuz bu karaktersiz seref yoksunlarini.

Neymiş, feto Atatürk için "deccal" diyormuş. Kendi doğum gününü Atatürk'ün öldüğü gün 10 kasım 1938 olarak görüyormuş. "Deccal öldü, ben doğdum" diyormuş.

Ulan şerefsiz herifler, böyle konuşan bir herife düne kadar "hoca efendi" diyordunuz. Şimdi mi geldi aklınıza Atatürk?

Köpekler sizi.

Bu teroristleri koruma operasyonun ardindan dillendirilen Ataturk marsi gercekten rencide edici, igrencligin bu kadari.

Son düzenleme:
Affınıza sığınarak soruyorum. Hakan Şükür kaçak. Türkiye'de değil.

Darbe girişiminde aktif rol oynadı mı?

Terörist diyorlarda.

Vur emri mi verdi?

Darbe yapın mı dedi?

Hakan Şükür yoksa Fetö Cemaatden kopardı mı bağlarını? Pek takip etmedim.

Neymiş, feto Atatürk için "deccal" diyormuş. Kendi doğum gününü Atatürk'ün öldüğü gün 10 kasım 1938 olarak görüyormuş. "Deccal öldü, ben doğdum" diyormuş.

Ulan şerefsiz herifler, böyle konuşan bir herife düne kadar "hoca efendi" diyordunuz. Şimdi mi geldi aklınıza Atatürk?

Köpekler sizi.

yaladıkları RTE Atatürk'ü ulu önder diye saygıyla anar hep!!!!

sonunda ağızlarındaki baklayı çıkardılar.kulübü katarlı dostlarına peşkeş çekecekler.

rasim ozan: G.Saray'a kayyum atanacak.kulüp PSG gibi yabancı bir sermayeye satılacak.
Keşke satılsa fosil liselilerden başka türlü kurtuluş yok

Bir sermaye alırsa kar yapmak için harika yönetir kulübü küçük olsun bizim olsun biter, 1 ileri 2 geri yapılmaz

O konu hakkında dedikleri olur inş

Çapsız Dursun gibi bir şer inş böyle bir hayra vesile olur

Rasim Balyoz ve Ergenekon sorusturmalarinda masum paşalara giydirip cemaat gomlegi giyiyordu unutmadık..

Orada hayır için el kaldırıp sonra izmir marşını söyleyen Galatasaray kongre üyesi olan zat ların amaçları hakan 'ın arkadasinda durmak filan değil. Çoğunun gorusude belli kendimizi kandırmayalım. Lakin büyük hata yaptılar içlerinden bir şekilde gecerler.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orada hayır için el kaldırıp sonra izmir marşını söyleyen Galatasaray kongre üyesi olan zat ların amaçları hakan 'ın arkadasinda durmak filan değil. Çoğunun gorusude belli kendimizi kandırmayalım. Lakin büyük hata yaptılar içlerinden bir şekilde gecerler.

Bu cemaat ordudaki Atatürkçü milli kadroları içeri attırdı. Bunlarla Atatürk'ün ne gibi bir alakası olabilir

Çok büyük bir tezat var ortada. Atatürkçülük falan değil bu resmen akıl tutulması

Adam el kaldırıp marş söylüyor bunu da utanmadan telefonla çekiyor (siyah kazakli arkada oturan genç adam) neden? Çünkü Reklam yapacak sosyal hesabindan.

cem küçük müdür ne halttır mahkemelerin işlerini 2 dakikada telefonda hallediyor ne kadar da hukuk devleti bir ülkedeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt