Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.519
- 258
- 543
Izmirin Daglarinda cicekler acar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi üyelerin cogunlukla hangi görüşten olduğunu çocuklar bile bilir o yüzden tartışma çıkarmaya gerek yok aklı sıra zafer kazandık havası yaratacaklardı Bu kadar tepki geleceğini dusunemediler bence gaza geldiler.Bu cemaat ordudaki Atatürkçü milli kadroları içeri attırdı. Bunlarla Atatürk'ün ne gibi bir alakası olabilir
Çok büyük bir tezat var ortada. Atatürkçülük falan değil bu resmen akıl tutulması
Kürsüde konuşan birine "bu adam tip olarak da fetöcü ye benziyor" dediler daha ötesi var mı be abi.Şu an programda aşırı derecede saçmalanıyor. Hakan Şükür ve Arif Erdem üyelikten ihraç edilmesin diye oy kullananlar da FETÖ' cü olmakla suçlanıyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi?
Örneğin ben hayatım boyunca Atatürk' ün izinden gittim, o ite bunlar hoca efendi derken ben küfrediyordum. Galatasaray Kongre Üyesi olsam çok büyük ihtimalle yaşatmış oldukları başarılar yüzünden ben de üyelikten çıkarılmamaları yönünde oy kullanırdım. Bu yüzden beni de mi FETÖ' cü diye yargılayacaklardı!
vay amk adamın saç şeklinden sakal tarzından fetöcü mü değil mi yoksa kemalist mi hemen anlıyorlar!!!! heriflere bak be
Kürsüde konuşan birine "bu adam tip olarak da fetöcü ye benziyor" dediler daha ötesi var mı be abi.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Şu programda konuşan soytarıların hepsi iki yüzlü, daha iki sene öncesine kadar hepsi Fethullah Gülen' e hoca efendi diyip, elini eteğini öpüyorlardı. Şimdi hayatlarında karşı karşıya gelmedikleri, dünya görüşlerini bilmedikleri adamlar hakkında FETÖ' cüdür diye atıp tutuyorlar.