Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçinde geçti Ahmet Çakar. İyi oldu.. Böyle gereksiz insanlara 2 video yüklediği için fazla değer verenler utansın.

Bu hakanın işi bitti bu saaten sonra medyada. Dua etsin ki darbeden almasınlar içeri.

Ahmet Çakar'dan Hakan Hepcan'a: ''Senin gibi ince sesli ve parlak bir çocuğa yumuşak dersem edepsizlik etmiş olurum değil mi ?

Ahmet cakar: oglum zenci severmisin
abdulkerim: ne oluyor lan

ahmet cakar: sen hic tacize ugradinmi

lan bu ahmet adami bi yukari bi asagi hoplatti :D

Ney ayıptır , her boku medya gücü kullanarak cozutuyolar.
Siyaset mi bu vatan sevmek siyaset mi ? Yavşağa iyi oldu medya bi işe yaradı.
Ahmet Çakar ağzına sağlık.

Burası Hukuk Devleti. Ne demek ney ayıptır? Adamın darbeci olduğunu düşünüyorsan gidersin mahkemeye delillerini koyarsın hukuk karar verir? Kim bunlar kardeşim insanları yargısız infaz edebiliyorlar MEDYA GÜCÜnü kullanarak. Oradaki has Galatasaray'lıya ve hanımına 2 cümle kurabilmeye maçası yeten herkesin samimiyetlerine inanacağım. Gerisi laf-ı güzaf. Kimin ne olduğunu herkes çok iyi biliyor. Arkasında gücü olmayan, desteği olmayan bir komedyene çakmak işin kolayı. Geçiniz.

15 Temmuz gecesi darbe destekçisi tweetleri ortaya çıkmış.Şimdi Hakan Hepcan hepten tezeği yedi.

cae5e6ae99cb2f1ebdf2431e9a40ad53.png

Burası Hukuk Devleti. Ne demek ney ayıptır? Adamın darbeci olduğunu düşünüyorsan gidersin mahkemeye delillerini koyarsın hukuk karar verir? Kim bunlar kardeşim insanları yargısız infaz edebiliyorlar MEDYA GÜCÜnü kullanarak. Oradaki has Galatasaray'lıya ve hanımına 2 cümle kurabilmeye maçası yeten herkesin samimiyetlerine inanacağım. Gerisi laf-ı güzaf. Kimin ne olduğunu herkes çok iyi biliyor. Arkasında gücü olmayan, desteği olmayan bir komedyene çakmak işin kolayı. Geçiniz.

Ben zaten bunları konuşan adamlar doğru insanlar demedim , bi boka yarasınlar dedim.
O twiti atan adamın yargısız infazına başlatma.

arkadaslar adam dedi babam hasta, gecmis olsun falan dediler sonra serefsizOGLU serefsiz dediler :D hahaaa harbiden mallar bunlar

Bunu baya öttütecekler gram acımadım

Futbol milyonluk sektör keza Gomis lige fırtına gibi başladı, siyahi oyuncular ırkçılığa maruz kalınca oyunu ağlayarak terkedenleri var, Gomis de bu duruma üzülecektir inş daha da hırslanıp bunun gibilerini ters düz eder

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt