Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arı kovanına çomak soktu resmen embesil :D

-Darbe savunuculuğu yap
-Milyonlarca taraftarı olan kulübün futbolcusuna "maymun" de.

Budaklı bir kazığa oturmaya hak kazandı :D

575f9e60d75e97c0f4c269079ad59202.jpg

Bunu baya öttütecekler gram acımadım

Futbol milyonluk sektör keza Gomis lige fırtına gibi başladı, siyahi oyuncular ırkçılığa maruz kalınca oyunu ağlayarak terkedenleri var, Gomis de bu duruma üzülecektir inş daha da hırslanıp bunun gibilerini ters düz eder

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Golden sonra çıkarıp selam vermesi gerek bu arkadaşa

Bu Ateş üfleyerek sönmez

walla babasinin bi kabahati yok, dedigin gibi kesin acitasyon kartlarini kullandi. Ama cok guldugum sey adamlar babasina gecmis olsun falan dedikten sonra babasina serefsiz demelerine koptum hahaaaa

birde anladigim kadar bu hakan denen kisi biraz aptal. Ama iyi ders oldu,semsiye girdi birkere adami darbeci ilede sucladilar.

O hasta bu hasta edebiyatını münasip bir yerlerine soksunlar, yalan inanmıyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Gerizekali like kasacagim diye attigi sacmasapan bir hakaret tweeti adamin bir anda tüm hayatini alt üst edecek.

Böyle salak insanlar herseyi hak ediyor. Hem salak hem haysiyetsiz hem de irkci. Beter olsun.

Ve Hakan Hepcan Türkiye icinde en azindan biter. Adami bir günde bitiriyorlar vay be.

Irkçılık bir insanlık suçudur. Ve cezasını da çekmelidir. Hiç Atatürkçülüğün arkasına sığınılmasın.

tarihi bir programı kaçırdım abv.!!! şarlantanları izlemiyorum vallahi ama bileydim +18 ırkçı vatan hainlerine karşı bir program olduğunu izlerdim neyse yarın açar izleriz bol bol

O tweti atan denyoda daha selam bile veremez artık beter olsun en kötüsüde fenev taraftarı böyle devam ederse eğer ırkçılığıda getirecekler tribüne..

Sidik olayına dönücek iğrençleşicek olay umarım öyle olmaz..Sidik olayı uzun zaman önce 2007 mi neydi belki daha önce bu kansızlar bizlere sidik attıydı kadıköyde sonra ali samiyende kapalının yanından eski açıktan !!! aynı muameleyi gördülerdi..Eboueye gösterilen muz rezaleti filan unutuldu ama bu tweetleri atanlar ceza almazlarsa eğer iş iğrençlesecek 10 yıl yatsın demiyorum ama en azından ömür boyu spor müsabakalarına girmemeli ki bu adam böyle ceza alırsa daha kimse bu tarz bir şey yapamaz yada tribünde bunu ima edecek bir davranışta bulunamaz bence

AHMET CAKAR adamın kan alır kan

Bizde çok marjinal bir siyasi eğilimi yoksa ırkçı bulmak zor lakin cahillik tepeden tırnağa o kadar sarmış ki ne dediklerini bilmiyorlar. Bu herifin durumu cahillik toplum içinde buna benzer binlerce örnek gösterebiliriz.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bide sağlam bi dayak yedi mi içim baya bi rahatlayacak.

GSCimbom Mobile App

Hem ırkçılık hem darbe ile ilgili attığı teitler hem terbiyesizce ve alçakça hem de suç. Ama özellikle darbe twiti üzerinden stüdyodakilerin de prim yapmaya çalıştıkları da açık.

Bu cocuga neden yükleniyorlar diyecektim de, 35 yasinda oldugunu gördüm.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt