Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkemin insanları yine bir sorunu çözmüş, kutlarım.

Kusturmalı Boşnak saksosu nedir aga? :D Şu deyim nasıl bir zihnin ürünüdür merak ediyorum. Rasim'e ise iyi olmuş hiç acımadım hak ettiğini bulmuş lakin olay soğuyunca geri döner o kesin yoksa Ertem ve programlarının sonu gelir. Gerçi Gökçek tayfasının elinde hazretlerine karşı kullanabilecekleri bir koz yok ise eğer kanalın miadı doldu yakında el değiştirir.

Harbi harbi Rasim trolünden, Nihat trolüne geçecekler gibi... Vay babain ağzına.... Gerçi izlemiyordum ama sosyal medyada lafı geçiyor yavşakların. Neyse azalarak bitecekler gibi. Bir de bu Rok şerefsizinin karısı var onuda arada paketlemek lazım.

Rasimsiz izlenmez bu program. Zaten futbol yorumu için falan izliyorsanız sorun sizde söyleyeyim :D

Pek umrumda değil, sevmediğim insanlar sevmediğim program ne oluyorsa olsun :)

bu bosnak bilmemneyi lafi gomisin adebayorun kamasullahindan daha mi agir bi mevzu
bizim milleti de anlamak guc dogrusu

Olan bir şeyi dile getirdiği için kovmuslar adamı rezillik.

Neyse Erman Toroğlu ve Reha Muhtar ikilisinden biri gelecektir.

SON DAKİKA - RTÜK, Beyaz Futbol'a 5 kez yayın durdurma cezası verdi. Bu sebeple 5 hafta Beyaz Futbol yerine belgesel yayınlanacak.

Ohhhhh iyi geçirmişler... Bundan daha beter dik, toşak, sukiyo lafları gırla gidiyordu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt