Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arada sırada izliyordum açıkçası ama hiçbir zaman planlı şekilde izlemedim, hep burada başlığa denk geldikten sonra falan açmışımdır veya zap yaparken denk gelmişimdir. Tam olarak gıcık olup 2-3 dakika izlemeye bile tahammül edememeye başlamam gecenin bir vakti canlı yayında mangal yapıp yemeleriydi. Ulan hadi reklam, geyik vs bir sebepten ötürü yaptınız öyle bir görgüsüzlük bari yerken kameraya çektirmeyin. Türkiye'nin büyük çoğunluğu ayda 1 kilo kıyma harici et yiyemiyor, hakikaten olacak iş değildi o yaptıkları. Ve bugünkü tepkinin 100'de 1'i bile olmamıştı ki bence son olaydan daha vahim bir olaydı.

Sayin mehmet ajitasyon da bu ulkenin sorunlarindan biri

eger bahsettigin goruntulerin rahatsiz ettigi insanlar varsa ellerindeki kumandanin kizilotesi isigi hizinda baska kanala gecebilirler

bu yapilanin dogru oldugunu soylemek istedigimden degil . Fakat insanlarin hem o reklamvari isi izleyip hem de et yiyemiyoruz laflari samimi degil

hem ayrica adamlar o reklamdan para kazanacaksa neden umursasinlar izleyip de iclenen fakirleri

herkes once kendini dusunur , o reklam o sekilde yapilmasa o parayi alamazlar

Program pazar gecesi sebepli ceza aldi , bu aksam yayinlanmayacaktir , belki ertem reisle gorusmus filan da durumu toparlamis ise cezaya uymayabilirler

aksam goruruz

İzleyenlerin çoğu futbol için değil geyik için izliyordu zaten Rok da gittiğine göre reytinglerde dibi görürler.

Sayin mehmet ajitasyon da bu ulkenin sorunlarindan biri

eger bahsettigin goruntulerin rahatsiz ettigi insanlar varsa ellerindeki kumandanin kizilotesi isigi hizinda baska kanala gecebilirler

bu yapilanin dogru oldugunu soylemek istedigimden degil . Fakat insanlarin hem o reklamvari isi izleyip hem de et yiyemiyoruz laflari samimi degil

hem ayrica adamlar o reklamdan para kazanacaksa neden umursasinlar izleyip de iclenen fakirleri

herkes once kendini dusunur , o reklam o sekilde yapilmasa o parayi alamazlar

Bu da doğru. Sadece bu konuda değil genel olarak bazı konuları s..r etmeme yol açan da tam olarak bu anlattığın olay.

Son düzenleme:
En guzeli de bu zaten

umursamamak , keyif aldigin seyle ugrasmak , rahatsiz oldugundan uzaklasmak

Bunlar ceza almasina ragmen, 2 gündür tv de boylarini gösteriyor, nasil oluyor??

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Turkiyenin lider spor programi beyaz tv de , sizin kanalinizda basliyor !

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bunlar ceza almasina ragmen, 2 gündür tv de boylarini gösteriyor, nasil oluyor??

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

emin olmamakla birlikte bu konu Gs kapali whatsapp grubunda da baya konusuldu , rasim i gonderdik tolerans gosterin denmis , bakandan onay alinmis diye kulagima geldi

önce gökçekler patladı sonra rok patladı bu program çok uzun sürmez reytingler çakılır bu yıl yayından kalkar

futbol konusmaya basladilar

ne yalan soyleyim dun guzel bir programdi , boyle devam ederlerse yuruyebilirler ... aslinda derin islere girmeleri guzel , ozellikle cakarin ..

rasim karistiriyordu , adam Gs li , sevmiyordum pek ama klubu koruyordu cogu zaman ama cok azitti son donemde , belliydi

Rasim'i zerre sevmem ama satmaları ve bir şey olmamış gibi programa devam etmeleri büyük adilik.

4'ü gitsin ROK gelsin.

Rasim'i zerre sevmem ama satmaları ve bir şey olmamış gibi programa devam etmeleri büyük adilik.

profesyonel is bu , para kazaniyorlar , rasim kendini yakti , sadece abdulkerimi affedemiyorum , sakanin boylesi olmazdi , siz inanmiyor olsaniz da

nasilsa iki tarafin da kaniti yok , ben ilac atildigina inandigim icin ona gore yorumluyorum , inanmayanlar da ona istinaden yorumlar elbet

ROK Show isteriz, yapımcılar uyumayın.

Bi kac programda gecen senemi neydi anca beraber kanca beraberiz. Burda bu ekiple olene kadar devem edecegiz. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin demislerdi

ahmet cakar : mariano yu guney amerikada gorsem once arka cebimde cuzdanimi kontrol ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt