Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bolum banttan izlemeye degermi? Canli yayini kacirdim. Ertem ve sinan ezildiler mi?

Sinan Engin: Aldığım net bir bilgi Galatasaray seneye UEFA'dan ceza ALMAYACAK !

Yönetimin de çok iyi bir sunum yaptığını söylüyor
Aylar öncesinden söyledik zaten zira uefanın sitesine girip iki kelime ingilizce bilen herkes bunu anlardı da galatasaray üstünde baskı oluşturmak akıllarınca bir taktikti hayır buna inanan galatasaraylılara ben inanamadım...

Bu adam galiba ciddiden Galatasaraylı.
Adam feneri yıllardır kunlanıyor kendi çıkarları için. Dünya kadar şampiyonluklarımızı gördü.

Bir dedikodu vardır... Aziz zamanında bizim camiaya üye olmak istemiş ama kabul edilmemiş diye.
kardesi uye bize bu azizin. ajanimiz mi diyorsin aziz basganim

Tam kadro olmadıkları bu akşam da acaba Sinan abisi Ardayı canlı yayına bağlar mı ?

Sinan : Ardacığım ülkede herkes senin üzerine çok geliyor, aslında sen özünde iyi çocuksun..........
Arda : Abi zaten suç hakemlerde beni herkes bilir..........

Tam kadro olmadıkları bu akşam da acaba Sinan abisi Ardayı canlı yayına bağlar mı ?

Sinan : Ardacığım ülkede herkes senin üzerine çok geliyor, aslında sen özünde iyi çocuksun..........
Arda : Abi zaten suç hakemlerde beni herkes bilir..........

"Ardanin yaptiginin yanlis oldugunu soyledik , yanlistir ."

3 dk sonra

"Arda tamam ama bu cocuklarin da ustune cok gidiliyor , volkan el kol yapti , arda kufur etti , falandi filandi , tamam ama bunlar da insan evladi ..."

5 dk sonra

"Arda hatalidir , yaptigi yanlistir , hayir ne diyelim yani , yanlistir diyoruz iste , daha ne diyelim"

Ertem araya girer , arda kac cocuk okutuyor , bunlar soylenmez ama soylenmeli bence der , sinan tekrar sozu alir "bu kardeslerimizi biz bitiriyoruz, kac tane arda emre volkan var.." taksimi atar program biter

Lan oglum besiktasin ligde kupada sansi kalmadigi icin cumartesi programda yapmiyorlar artik. niye program olmadi bugun?

Sinan Engin: Ligde daha cok seyler olacak

Ne diyo bu ayi

Gs'e Sike imalinde bulunuyor Oglan cocuklari

eski fenerli kendi kalesine gol atıyor hakem maçın ırzına geçiyor ibb ve bjk nın bi ton konusulmayan işleri var ama şikeyi yine biz yapmış oluyoruz sokayım o boğazlarınızdan midenize kadar beyav

Hepiniz aklı başında adamlarsınız, bu zırva programı ve adamları neden izliyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt