Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-3 sayfa geriye bak hezimeti anla..Bu bolum banttan izlemeye degermi? Canli yayini kacirdim. Ertem ve sinan ezildiler mi?
Aylar öncesinden söyledik zaten zira uefanın sitesine girip iki kelime ingilizce bilen herkes bunu anlardı da galatasaray üstünde baskı oluşturmak akıllarınca bir taktikti hayır buna inanan galatasaraylılara ben inanamadım...Sinan Engin: Aldığım net bir bilgi Galatasaray seneye UEFA'dan ceza ALMAYACAK !
Yönetimin de çok iyi bir sunum yaptığını söylüyor
kardesi uye bize bu azizin. ajanimiz mi diyorsin aziz basganimBu adam galiba ciddiden Galatasaraylı.
Adam feneri yıllardır kunlanıyor kendi çıkarları için. Dünya kadar şampiyonluklarımızı gördü.
Bir dedikodu vardır... Aziz zamanında bizim camiaya üye olmak istemiş ama kabul edilmemiş diye.
Tam kadro olmadıkları bu akşam da acaba Sinan abisi Ardayı canlı yayına bağlar mı ?
Sinan : Ardacığım ülkede herkes senin üzerine çok geliyor, aslında sen özünde iyi çocuksun..........
Arda : Abi zaten suç hakemlerde beni herkes bilir..........
Lan oglum besiktasin ligde kupada sansi kalmadigi icin cumartesi programda yapmiyorlar artik. niye program olmadi bugun?
Sinan Engin: Ligde daha cok seyler olacak
Ne diyo bu ayi
Sinan Engin: Ligde daha cok seyler olacak
Ne diyo bu ayi
Haklı bir sürü pislik dönüyor devam edicek demek istemiş
Kendi halime şükür etmek içinHepiniz aklı başında adamlarsınız, bu zırva programı ve adamları neden izliyorsunuz?
Hepiniz aklı başında adamlarsınız, bu zırva programı ve adamları neden izliyorsunuz?