Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iddiaya girerim bugun Sinan Garry'nin uzerine oynayacak.
Kuduruyor cunku 2-3 milyona alip olurda performansini surdururse 15-16 milyona rahatlikla satilabilecegini biliyor.
icinden gecenleri dokecek yine. babacan tavirlariyla GS taraftarini garry'e karsi tepkilendirecek. noldu olum sana, seni daha iyi gormek istiyoruz, noldu bu cocuga, falan sanki basarili olmasini gonulden istiyormus gibi bir tavir sergileceyeck. izleyin gorun..

Fenerli herif kafa güzel bağlanmış kaçırmayın :D zarhoş değilim ben kıvamında konuşuyor :D

Evet,Müjdat'ın kafa güzel gibi geldi bana da.İçkiye yüklenmiş fener maçından sonra sanırım

Müjdat hocanın durumunda bende dahil hepimiz hem fikiriz, ama yine de bilir kişiye @Mahir Koç bir danışalım derim. :unsure:

ortam rok için ağzının ayarını biraz bilseydi şimdi abdülkerim'le iyi t...k geçerdi.

Mujdat meyhanden arkadaslarinin gaziyla aramis.
Isin komik tarafi arada bir Aziz Yildirim sandim.
ses tonu mu, yoksa Aziz yildirimin havasini soludugundan midir, bilmiyorum.

Sarhos dun 'Beni fenerbahce tarihinden kimse silemez laaayn!' diye hoparlar patlatiyodu beyaz futbol studyosunda.
sunun topa vurusunu bir izleyin. bu adamin futbol oynadigi zamanlarda aileler sokakta cocugunu futbol oynarken gordugunde doverlerdi.
Belki ulke nufusunun %90'i zaten futbolda olan paradan haberdar degildi. Olanlar arasindan girisken, arsiz kabiliyetsiz olanlar, yavsak olanlar, birilerine yavsaklik yapanlarda futbolculuk yapardi. simdikinden daha cok yapardi cunku o zamanlar artik bugun kadar goz onunde degildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt