Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

lig bitti bi anlamı kalmadı diyor yukarda yazdığım gibi şampiyonluk geldi ümit kaçtı :D

yorumculuğu bıraktırdık teknik drektör olduğu takıma işerde 10 dışarda 6 atarak teknik direktörlüğü de bıraktırmalıyız.:D

sanki gurbete gidiyor hanzo. duygu sömürüsü yapiyor birde. de get nereye gidersen.

Abooo nihat doğana bağladı :D

Şampiyon takımı bırakıyorum derken? :SS: Sarhoş mu la bu?

Bunun yerine nihat doğanı getirebilirler :D

Bir de Moura'yı mı gördüm . Eeee yuh ama .

Cok sevinmeyin,bunun yerine simdi Yula Saatci gibi biri gelir,Ümit nekadar hanzo olsada Fenerin avukatligini yapmiyordu en azindan.

Küfür yemek istemiyorsan hanzo hanzo konusma ozaman hıyar.Git dogru düzgün türkçe konusmayı ögren önce.

Ümit Özat'ı hiç bir Süper Lig takımının alacağını sanmıyorum ama olur da Sami Yen'e gelirse baya cümbüş olur.. :D

selim soydan ve altan tanrıkulu. şu ikisinden de kurturduğumuz zaman ekranlara daha rahat bakabiliriz. ziya şengül, uğur meleke, mehmet demirkol hatta ve hatta rıdvan dilmen bile iyi şu ikisinin yanında.

İzlemiyorum beyler , Konu nedir ? Ümit ötenazi hakkını mı kullanmak istiyor. Hadi inşallah.

selim soydan ve altan tanrıkulu. şu ikisinden de kurturduğumuz zaman ekranlara daha rahat bakabiliriz. ziya şengül, uğur meleke, mehmet demirkol hatta ve hatta rıdvan dilmen bile iyi şu ikisinin yanında.

selim soydana ben gülüyorum. zarari yok onun bence. en masumu o.:D

Ankaraspor mu Ankaragücü mü ne dedi başlarken. Sanırım onlara gider...

Lewandowsikiyi alacaklar galiba belki buna istinaden gomez veya mandzukiçten biri ayrılabilir :rolleyes:

lewandowskiyi yalanladılar fakat bayern bu sağı solu belli olmaz alabilir tabi ayrıca gomezin transfermarkt değeri 35 milyon euro,o kadar etmez ama 20 diyelim o paraları vermeyiz, drogbanın olduğu yerde o paralara transferde mantıklı olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt