Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

milletle dalga mı geçiyor bunlar ya. bu ney lan

Ahahaha bugün telegol olmayışı iyi oldu daha fazla güldüm.

selim soydan ve altan tanrıkulu. şu ikisinden de kurturduğumuz zaman ekranlara daha rahat bakabiliriz. ziya şengül, uğur meleke, mehmet demirkol hatta ve hatta rıdvan dilmen bile iyi şu ikisinin yanında.

selcuk yula?ziya abi iyidir ama selcuk yula en karaktersizidir iclerinde,bir de bizim sanli formamizi giymis bu selcuk yula denen adam :sad007:

Kamyon çarpmışa dönmüş olabilir...

Programdan ayrıldığını mı açıkladı ? Kesin kovmuşlardır :lol:

Tweete gel . Ahahhaa

ahmetcakar ‏@ahmetcakar1 1 dk

Her canlının bır gun olumu tadacagı gıbı her tv yuzu de bır gun ayrılıgı yasayacaktır.

Biri de çıkıp anlatmıyor ki ne dönüyor la Ümit'e ne oldu ? İzlemiyorum . Özet pls :sad007:

Bırakıyorum çok yorldum dedi yorumculuktan. Gs zaten şampiyon konuşmanın manası yok dedi ve sonra nihat doğana bağladı.Ertem bir ara hüzünlendi numarası yaptı şimdi 32 diş sırıtıyor al sana özet.

Sorun yahu kovdular mı diye twitçiler...

Şimdi düşünüyorum bi takım çalıştıracak onun için bırakıyo, ama sonra bidaha düşünüyorum bunu kim alır :D

Bırakıyorum çok yorldum dedi yorumculuktan. Gs zaten şampiyon konuşmanın manası yok dedi ve sonra nihat doğana bağladı.Ertem bir ara hüzünlendi numarası yaptı şimdi 32 diş sırıtıyor al sana özet.

O zaman o yorumcu değilmiş amigoluk yapıyomuş orda :D

ümitin yerine adnan aybaba yakışır :ayatollah:

bari adnan aybabyı getirsinler ümitin yerine

Bu hafta nasıl olsa maçımız da yok kendime bir iyilik yapayım izlemeyim dedim ama en efsane programı kaçırmışız neyse netten tekrarını izlerim . Ümit :oks:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt