Alican Bozok
10 Numara!
- 15 Temmuz 2010
- 14.089
- 438
- 1.708
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV
Aahahauuhauha uyuyan güzel
Aahahauuhauha uyuyan güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Biri de çıkıp anlatmıyor ki ne dönüyor la Ümit'e ne oldu ? İzlemiyorum . Özet pls :sad007:
selim soydan ve altan tanrıkulu. şu ikisinden de kurturduğumuz zaman ekranlara daha rahat bakabiliriz. ziya şengül, uğur meleke, mehmet demirkol hatta ve hatta rıdvan dilmen bile iyi şu ikisinin yanında.
Kamyon çarpmışa dönmüş olabilir...
Biri de çıkıp anlatmıyor ki ne dönüyor la Ümit'e ne oldu ? İzlemiyorum . Özet pls :sad007:
Bırakıyorum çok yorldum dedi yorumculuktan. Gs zaten şampiyon konuşmanın manası yok dedi ve sonra nihat doğana bağladı.Ertem bir ara hüzünlendi numarası yaptı şimdi 32 diş sırıtıyor al sana özet.
O zaman o yorumcu değilmiş amigoluk yapıyomuş orda![]()

Bırakıyorum çok yorldum dedi yorumculuktan. Gs zaten şampiyon konuşmanın manası yok dedi ve sonra nihat doğana bağladı.Ertem bir ara hüzünlendi numarası yaptı şimdi 32 diş sırıtıyor al sana özet.
selcuk yula?ziya abi iyidir ama selcuk yula en karaktersizidir iclerinde,bir de bizim sanli formamizi giymis bu selcuk yula denen adam :sad007:
ümitin yerine adnan aybaba yakışır :ayatollah: