Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Ne tweet atmış diye baktım da bu çok hoşuma gitti :lol:

Rasim Ozan Kütahyalı ‏@RasimOzan_K 2 sa

Fenerbahçe ve Beşiktaş'a lig ikinciliği mücadelesinde başarılar dilerim...

Erteme bak çakarın ne dediği belli değilken karışmıyor sonra kem küm ediyor lan sen orda saksı mısın susun desene adam ergenekona girdi hala izliyorsun....

Sinan Engin'in ha bire esneme sesi yok mu background'da wahaha

Oğuz Tongsire ilk defa katılıyorum Ahmet Çakara ayarı verdi :yenieek:

Paspasla kafayı bozmuş eleman.

Bir şey yok ya alkış mevzusuna devam :D

şu alkış muhabbetinde bizim futbolcular bu tür konşmalar yapsa yemin ederim utanırdım . nasıl rezalet kokuyor

Onlardan gelecek alkış gelmesin zaten, istemez.

Haftaya ciddi olalım adam gibi oynayalım cidden tarihi fark atabiliriz bunlara.

Bu Rasim değil miydi fb, benfica'yı yenince fener atkısı takan? Ne yüzsüz adammış arkadaş!

Valla bu adamın ne olduğunu kimse çözemedi. Bir dediği bir dediğini tutmuyor. Tvde ne iş yaptığına bir bakıyorsun magazinci, bir bakıyorsun siyasi yazar, bir bakıyorsun sinema eleştirmeni, bir bakıyorsun mücahit, bir bakıyorsun sporsever. Karışıkı bir eleman :D

Ama bilinen tek şey var Asena'yla yarışır yani. O biçim :D

sif bu sinan engin yüzünden biz alkislayalim feneri sampion olup stadimiza gelirse bir gün geciyor aklimdan. ama bu camiayi da alkislamam ben deyip kapatiyorum konuyu :asd:

Danşılıklı dövüş... Bunların yaptığı herşey kurmaca. Oynamasını bilseler belki inanırız ama sürekli yaptıkları şey; artık kimse yemiyor. Hakaret et, küfür et, terketme numarası yap, yanlış anlaşıldığını söyle , özür dile vs vs vs

Tam program kapanırken Rasim'e seni filmde oynatsam jigolo rolü verirdim dedi. Yunan adasında geçiyor, yaşın da uygun, kadın 48-52 yaşlarında olacak derken Ertem programı kapadı. Çıldırmış bunlar...

yav inanılır gibi değil nasıl bir program bu :SS: şu programın son yarım saati falan şakadır herhalde değil mi? artık iyice azıtmışlar inanılır gibi değil. fakat şunu biliyorum ki telegol bile bu programdan daha seviyeli bir programdır. her ne kadar bazen saçmalasalarda oradakilere iyi kötü insan dersin. bu programdakiler oğuz dışında insan bile değil bence. hele o rasim denen uyuz yok mu irreti oluyorum. o nasıl antipatik bir adamdır arkadaş. ben bile G.Saraylı olarak rahatsız oluyorken bu adamdan fb lilerin durumunu düşünemiyorum. he müstehak mıdır değil midir o konuya girmiyorum ama bu ve gökmen gibi adamları bu camiadan uzaklaştırsınlar lütfen yakışmıyorlar çünkü. G.Saray'ın adını kullanıp ekranlarda trollük yapmaları hoşuma gitmiyor. bu adamlar G.Saraylıysa ben değilim onu biliyorum.(özellikle rasim)

Ahmet çakar dünyada hiçbir canlı senden daha şerefsiz olamaz inan buna. Aslan doğası gereği, yaratılışı ne gerektiriyosa onu yaşıyo, senin gibi içten pazarlıklı, sinsi, şerefsiz değil rahat ol sen o konuda en birinci sensin kimse eline su dökemez ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt