Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

olan oğuz tongsire oluyor tam bu nasıl spor programı ertem diyor ertem bu kanalın spor müdürü benim diyip konuyu kapatıyor:asd:

olan oğuz tongsire oluyor tam bu nasıl spor programı ertem diyor ertem bu kanalın spor müdürü benim diyip konuyu kapatıyor:asd:

bu gidişle şaşı özattan sonra o yarım dünya ahmetinde ipini çekerler seneye orada olmaz. (ki ROK'un melih gökçekle olan iyi ilişkisi malum.ROK ipini çeker gibime geliyor.tabi ortada danışıklı dövüşün kralı yoksa)

Yetkililere birisi şu videonun linkini atsın suç duyurusunda bulunsun..

Kapalı alanda canlı yayında sigara içiyor..

[video]https://videonuz.ensonhaber.com/izle/ahmet-cakar-sigara-icerken-yakalandi[/video]

u len bu sinan engin tam.... :mad:

bide simdi twitterden tutuklamalar baslamis diye tehdit ediyor serefsiz. ya bukadar serefsiz bir insan görmedim ben medjada. gelsin beni tutuklasinlar bula bilirseler :D

sinan engin insan mı? bence bunu burada oylayalım. bir de bu adama beşiktaşlı diyene çok pis küfrederim ama içimden durduk yere ceza almayalım.

sinan engin insan mı? bence bunu burada oylayalım. bir de bu adama beşiktaşlı diyene çok pis küfrederim ama içimden durduk yere ceza almayalım.

cinet gecirdim gece gece bu ayi yüzünden . nerden actim bu nalet kanali gece gece yahu :SS:

cinet gecirdim gece gece bu ayi yüzünden . nerden actim bu nalet kanali gece gece yahu :SS:

aynen ya. genelde takmam spor programlarını güler geçerim bize laf etselerde ama bugün bu organizma artık türü ne bilmiyorum beni çileden çıkardı. sen nasıl bir varlıksın ya?

Malum ZATI kaideye almıyoruz,sinan engini neden alalım

Yıllardır önünde ceket ilikleyen adamdır sinan engin.

Kendisiyle Galatasarayı karıştırmaktadır o kadar

Hem izlemeyeceksin,hem de dinlemeyeceksin

aziz yıldırım bugünkü söylemlerinde haklıymış. galatasarayın çıkış yanlışmış. bunu diyor. beni en çok sinirlendiren bu oldu. aziz konuşacakmış biz karşısında susacakmışız.

sonra twiiterden buna baya laf edildi kameraya bakarak tehdit ediyor millete bize yani. polis molis tutuklama yapmis twiiterde ilk defa . seytanca siriti bunu söylerek seref yoksunu. ben azizin köpegeyim istedigimi söylerim varmi bana yan bakan gibi . yahu sidet yasasi garibanlara mi isliyor sadece bu ülkede?! bunlarin yaptiklari basdan sona kadar sidete yönlendirmedir. ya vallah ben bile zor tutuyorum kendimi burda yanlis bir sey yazmayim diye..:mad:

Edit: yazarken söfe söfe bu ayiya yaziyorum yemin ediyorum. ayi yogi seni !!! :mad:

aziz yıldırım bugünkü söylemlerinde haklıymış. galatasarayın çıkış yanlışmış. bunu diyor. beni en çok sinirlendiren bu oldu. aziz konuşacakmış biz karşısında susacakmışız.

Sinan aziz'in sağ koludur onun söylediklerine çok takılmayın. Bugün herkes gördü ki fenerlilerin hepsinde Galatasaray kompleksi var çok açık, kendi kongrelerinde tüm konuşmaları Galatasararay ile ilgili, bunu bizim başkan yapsa o koltukta fazla duramaz önce karşısında bizi bulur.

Sinan aziz'in sağ koludur onun söylediklerine çok takılmayın. Bugün herkes gördü ki fenerlilerin hepsinde Galatasaray kompleksi var çok açık, kendi kongrelerinde tüm konuşmaları Galatasararay ile ilgili, bunu bizim başkan yapsa o koltukta fazla duramaz önce karşısında bizi bulur.

oğuz t. diyor ki aziz o açıklamayı yapmasa galatasaray bu açıklamayı yapmaz. hala diyor ki olsun aziz yapabilir galatasaray maçın bitmesini bekleseydi diyor. 3 gün beklicez doğal olarak yapmayacağız yani. sinek gibi adam ama mide bulandırıyor.

Herif Braga maçı diyor kafa zortlamış :D

fenerbahçe braga maçındaki konsantrasyonuyla oynarsa braga'yı yener diyor ben de bu mahlukatı kafama takıyorum. ben de kabahat.

fener braga macina cikdigi gibi cikarsa bragayi yarin yener ... bu ayi ne diyor anlamadim simdi:SS:

Zaten bu bjk'liler de bi fener yalakalığı var bu açık, kuş familyası birbirini çekiyo işte. :yenieek:

gülme krizine girdim resmen ya bu seferde. adami deli eder bu ayi yogi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt