Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olan oğuz tongsire oluyor tam bu nasıl spor programı ertem diyor ertem bu kanalın spor müdürü benim diyip konuyu kapatıyor![]()
sinan engin insan mı? bence bunu burada oylayalım. bir de bu adama beşiktaşlı diyene çok pis küfrederim ama içimden durduk yere ceza almayalım.
cinet gecirdim gece gece bu ayi yüzünden . nerden actim bu nalet kanali gece gece yahu :SS:
cinet gecirdim gece gece bu ayi yüzünden . nerden actim bu nalet kanali gece gece yahu :SS:
Ne diyo panda ?
aziz yıldırım bugünkü söylemlerinde haklıymış. galatasarayın çıkış yanlışmış. bunu diyor. beni en çok sinirlendiren bu oldu. aziz konuşacakmış biz karşısında susacakmışız.
aziz yıldırım bugünkü söylemlerinde haklıymış. galatasarayın çıkış yanlışmış. bunu diyor. beni en çok sinirlendiren bu oldu. aziz konuşacakmış biz karşısında susacakmışız.
Sinan aziz'in sağ koludur onun söylediklerine çok takılmayın. Bugün herkes gördü ki fenerlilerin hepsinde Galatasaray kompleksi var çok açık, kendi kongrelerinde tüm konuşmaları Galatasararay ile ilgili, bunu bizim başkan yapsa o koltukta fazla duramaz önce karşısında bizi bulur.