Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

En iyisi kapatmak bi önceki haberde bile gs taraftarı polise küfrediyor alt yazıda veriyolar ama polis amirim girelim anala...... Yapalım diyo tık yok allah cezanızı versin :trollface:

Bu forma olayı gerçekten ayıp bu işin sorumlusu kimse çıkıp özür dilemeli ama benim anlamadığım nokta ırkçılık olayında telefonla bağlannıp ya adam işte özür diliyor Rasim kardeşim biz sana inandık diyip geçiştiren insanların bu olayı gerilim müzikleri yanan alevler arasında vermesini sorguluyorum ama gerçekten şunu yapan kimse çıkıp özür dilemeli sonuçta çocuk onlar.

Fener formali yok cididen ama :D bunlara göre ayip bana göre dogru . ben bu serefsizleri ne rakib olarak kabul ediyorum nede ligde olmalarini kabul ediyorum. bunu kim yaptiysa anlindan öperim Galatasaraylidan önce bir Adaletci spor severi olarak. istemiyorum bunlari arkadas bu futbolun icinde.

Kaale almadığımız takımın formasını neden sokalım stada?

Normal sartlarda bu konularda Yonrtmimize cok guvenirim, sebebsiz ve bilincsiz yaptiklarini sanmiyorum acaba karikoydeki bir macta Bizim Forma xokmudu? Bu davarlara yine 2:2 deyip erkenmi sahaya doktuk? Insallah oyle bir durumdur yoksa gercekten ayip.

Ahmet çakarın kravat hangi renk ? Ben mi yanlış görüyorum?

hersey bitti fener formali cocugumuz eksikti, kusura bakmayinda oramda bile degil bu olay..

Adamlar sike yapti, irkçilik yapti, sahada masturbasyon yapti.. Bu hanzolarin konustugu seye bak.

y8u6uqe6.jpg

Nasıl da planlı programlı çalışıyorlar arkadaş

Sent from my iPad using Tapatalk HD

@bukalamunjack: #tribunumedokunma

fafafklafa bu sinana mal demek çok hafif jupp heynckes geliyormuş tinercilere.

Ne heynckes bitmiş mi ?

ahmet bile daha akıllı lan jupp gelmez diyor adam.

Birincisi boyle programlari izlemeyin, ne kadar cok konusulur gundem olurlarsa o kadar para kazaniyorlar ve daha fazla kazanmak icin isin iyice cilkini cikariyorlar.

Nefreti korukleyen etkenlerden biri de bunun gibi provoke yorumcular ve programlar. Futbolun f'sinden anlamiyorlar, cikip 2 saat geyik yapip milyarlar kazaniyorlar.

Ikincisi bu forma olayi zaten cok sacma, ve cok gelisiguzel organize ediliyor.

5 yasindaki cocugun yaninda 12 yasinda cocuk falan oluyor, geneli birilerinin torpilli cocuklari.

Formalar sabit, cocuklarin uzerine olmuyor, biri tayt gibi, yanindakine bakiyorsun cuval gibi.

Rezalet bir goruntu.

Bir de tum takimlarin formalari diyorlar, o da cok sacma. Fairplaysa karsi takimin cocuklari senin formayi giyer, senin takimin cocuklari karsi takimin formayi giyer. Ya da hepsi bir milli forma veya tek tip bir forma.

Bu haliyle cok komik ve rezil bir goruntu oluyor.

samet aybabada bayern münihe gidiyomuş

Beyler biraz empati yapın. Aynı şeyi onlar yapsa, bizde burada kınama yapardık. Onlar yapınca kötü, biz yapınca iyi diye bir şey söz konusu değil. Eğer bu bilinçli olarak yapılmışsa, çok ayıp edilmiştir. Sonuçta hepimizin fenerli yakınlarımız vardır. Böyle git gide futbolu iyice savaş ortamına çekip b.kunu çıkarmamak lazım.

Beyler biraz empati yapın. Aynı şeyi onlar yapsa, bizde burada kınama yapardık. Onlar yapınca kötü, biz yapınca iyi diye bir şey söz konusu değil. Eğer bu bilinçli olarak yapılmışsa, çok ayıp edilmiştir. Sonuçta hepimizin fenerli yakınlarımız vardır. Böyle git gide futbolu iyice savaş ortamına çekip b.kunu çıkarmamak lazım.

Aynen yapılan ayıp özür dilemeli bu işin sorumluları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt