Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Farketmez. Biz yine de büyüklüğümüzü göstermeliydik. Galatasaray ve Galatasaraylı duruşu diye bir şey var. Biz böyle basit şeylere takılacak bir camia değiliz. :yenieek: Uzun lafın kısası, 17 takımın forması varsa fb forması da olabilirdi. Olsaydı ne biz bir şey kaybederdik, nede fb bir şey kazanırdı. Onların yapmaması kendi ayıpları...

Yonetimimiz soyle bir aciklama yapa bilir, Bize ve geleneklerimize yakismiyan bir durum ama karikoyde fark edemiyen serefsiz basinin TT Arenada fark etmeleri nekadar surer diye merak ettik.

Yonetimimiz soyle bir aciklama yapa bilir, Bize ve geleneklerimize yakismiyan bir durum ama karikoyde fark edemiyen serefsiz basinin TT Arenada fark etmeleri nekadar surer diye merak ettik.

Ben yönetimimizin de bu konudaki tutumunu pek beğenmiyorum açıkcası. Şampiyon olduğumuz gün, iki üst düzey yöneticimiz bu programa çıkmadı mı? Beğenerek izliyoruz gibisinde açıklamalar falan yaptılar. Bunlara böyle prim vermemek lazım.

BKqY7JGCQAEtkaP.jpg:large

kayseri macindan

gsli varmis :SS:

Yahu var veya yok kime ne? 13 maç şike yapan takım hala 1. ligde oynuyorsa kimsenin bize b.k atmak haddine değildir.

muz olayını kapattılar akılları sıra, sonrada derler bu nefret nereden doğuyor yok efendim medyanın suçu yok,spor dostluk,barış kardeşlik vs ağlıyorlar, kimsenin haberi yoktu böyle bişeyden mesela ne fbnin ne de bizim buda kutuplaştırmanın bir parçası olsa gerek.

Fener formali yok cididen ama :D bunlara göre ayip bana göre dogru . ben bu serefsizleri ne rakib olarak kabul ediyorum nede ligde olmalarini kabul ediyorum. bunu kim yaptiysa anlindan öperim Galatasaraylidan önce bir Adaletci spor severi olarak. istemiyorum bunlari arkadas bu futbolun icinde.

Bizim konusmamiz dememiz gayet dogal.

Yönetimin buna izin vermesi ve bu islerin icinde olmasi büyük ayip.

Yönetim önderlik yapar Taraftar destekler

Yönetim önderlik yapmadiginda veya yetersiz kaldiginda ozaman Taraftar ayaklanir. bizimkisi duygusal onlarinki is bundan dolayi dogru bulmuyorum ama dedigin gibi bunlari ciddiye alanlarda bir insanliklarini sorgulamalari gerekir. :yenieek:

Bu arada fener formasi varmis Trabzon macinda diye duyumlar cogaliyor twitterde.

Bizim sarı biraz daha farklı ama . :D

Ya hiç bir önemi olmayan sıradan bir olay... Bunu çok ciddi bir olay gibi tartışma konusu yapmak gerçekten komik.

Ola bilirde olamazda ama orda bir kiz oldugu belli resmen. arkaya gizlenmis malesef. takimlar sahaya cikarken videosuna bakmak gerekir bence

BKqdSUJCEAAsWUC.jpg:large

Gundem degistirmek icin yapilmis olabilir. Bu muz olayina karsilik yapilmis birseydir..

Soylediklerine gore bunu tff ve stadin yoneticileri ayarliyor. tff daki kisi bunu yapmis olmamzmi??

genellikle GS lı ailelerin çocukları çıkıyo.geçen bi futbolcumuzun yeğeni çıkmıştı sanırım.son maçta da hakan baltanın oğlu çağrı çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt