Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Ola bilirde olamazda ama orda bir kiz oldugu belli resmen. arkaya gizlenmis malesef. takimlar sahaya cikarken videosuna bakmak gerekir bence

BKqdSUJCEAAsWUC.jpg:large

baktim ama yok fbli kiz degilmis maalesef

ccxwqlpb.jpg

kizlarin da hepsi musleranin yanina sokusmus sempatik adam tabi :)

Ola bilirde olamazda ama orda bir kiz oldugu belli resmen. arkaya gizlenmis malesef. takimlar sahaya cikarken videosuna bakmak gerekir bence

BKqdSUJCEAAsWUC.jpg:large

bu reziligi nasil temizliyecek beyaztv ertem sener denen adam ! camur at izi kalsin tum onemli gazeteler manset atmis heberi...

bu reziligi nasil temizliyecek beyaztv ertem sener denen adam ! camur at izi kalsin tum onemli gazeteler manset atmis heberi...

Görüntüleri seyrettim tetkrardan.fb formalı maalesef yok.4 mesaj önde birisi fotoğraf atmış.Orada tam görünmeyen Elazığ formalı.

Fener formasi yokmuss :sad007: Nekadar da uzuldummmm

Bilincli veya bilincsiz, hic fark etmez benim icin.

Umrumda bile degil. Fener kim ya? Sikeci, irkci takimin biri iste.

Baskanlari ancak bize saldirarak kendisini savunur.

Fener'i kim onemsiyor ki

Beyler biraz empati yapın. Aynı şeyi onlar yapsa, bizde burada kınama yapardık. Onlar yapınca kötü, biz yapınca iyi diye bir şey söz konusu değil. Eğer bu bilinçli olarak yapılmışsa, çok ayıp edilmiştir. Sonuçta hepimizin fenerli yakınlarımız vardır. Böyle git gide futbolu iyice savaş ortamına çekip b.kunu çıkarmamak lazım.

''Bizde burda kinama yapardik''

Baskalari icin konusma ;)

Boyle birsey olsaydi, gulup gecerdim.

Cok da onemli sanki :)

Önemli neden önemli olmasın ki.

şike yapan takimlarinin süper ligde oldugundan dolayi utanmiyorlarken telekomun giydirip yolladigi formalarda fenerli yok diyemi yaygara yapiliyor.:asd:

Tekrar söyleyeceğim, oradaki çocukların hiç birisi o şikeci ve ırkçı takımın formasını giymek istememiştir.

Tekrar söyleyeceğim, oradaki çocukların hiç birisi o şikeci ve ırkçı takımın formasını giymek istememiştir.

Aynısı düşündüm.Ama bizimkiler yapmışsa gereksiz olmuş. azizvari bir hareket.

Sinan köpeğine de ayar oldum.Ligin bir yarısı tamamen şikeliyken ve suçlular ceza almazken bişey demeyen adam şimdi ülke de futbol yasaklansın diyor.

O programda biri Aziz'e sallasın hemen müdahale edip sesini yükseltip konuyu değiştirir.Beyaz tv'nin Fuat Akdağ'sı.

Ya bosverin, Beyaz TV filan izlemeyin. Gercekten bak. Bunlarin hepsi art niyetli.

Futbol icin Top Bizde, komedi icin Telegol izleyin. Ama bu serefsizleri izlemeyin :D

Önemli neden önemli olmasın ki.

Ne önemi var? Bence haber değeri bile yok. Ona kalırsa derbi maçlarında rakip taraftarlarda yok. Taraftara mı ırkçılık oluyor? Fenerbahçe stadında hiç Galatasaray forması olmasın. Dert edilecek bişey değil ki.

emre_ice.jpg

Çocuk çıkartıp, işarette yapılıyor ama pek bir dert edilmiyor bizim açımızdan... Fener formasıyla çıkılmamasıyla bişey olmaz, çocuk çıkartıp işaret yaptırınca ne oluyor? Bu daha beter ama biz dert etmiyoruz. Çünkü önemsiz bişey.

ya bırakın şunları boşverin geçen hafta ırkçı herife neredeyse madalya takıyorlardı.fatihterim ve ünal aysal diğer kanala çıktıkları için ertem hırbosu deli olmuş ne yapsın öyle saldırıyor.ama asıl bomba bugün patlıyor fenerin yalanını çıkaran ekşi sözlükdeki eleman yeni görüntüler yayınlayacakmış muzu stada kulüp görevlisinin getirip taraftarlara dağıttığını gösterecekmiş.

Fener formalı çocuk maç öncesi sindirim rahatsızlığı yaşamış olabilir :asd: Sanki çok önemli bir olaymış gibi rol kestiler bir de dün akşam. Ötekileştirme varmış, ırkçılıktan daha büyük suçmuş gibi şeyler zırvaladılar. Maç öncesi sahaya çıkan çocukları organize etme işmi kulüplere mi ait yoksa federasyona mı. Bu bile netleştirilmiş değil. Belki de federasyonun ihmali var. Varsayalım ki Galatasaray yönetiminin organize etmesi gerekiyordu ama etmedi. Tamam hatalı bir davranıştır denir ve para cezası kesilir, geçer gider. Bunda olayı bu kadar abartacak, dramatize edecek ne var. Formalar zaten pazar malından beter. Hiçbirinin renkleri hariç takımların formalarıyla alakası yok. Madem bir şey yapıyorsunuz bari orjinal formalarla yapın denilerek öncelikle federasyon eleştirilmeli.

Ayrıca 34 hafta boyunca tam 306 lig maçı oynandı bu ülkede. Hepsini tek tek inceledi mi bu videoyu hazırlayanlar. Belki pek çok maçta eksikler vardı. Hepsinin tek tek saydınız mı. Emin misiniz tüm maçlarda tüm takım formaları olduğundan. Belki Kadıköy'deki maçlarda da Galatasaray formalı çocuk eksikti. Belki fb formalı çocuk stattaydı ama maç öncesi rahatsızlandığı için çıkarılamadı. Belki o gün ailesi tarafından maça getirilmedi. Bunlar olamaz mı. Direk vur abalıya yapılıyor. Ayrıca kimsenin önemsemediği bir olay. Bu ülkede dünya kadar kötü durum varken "En büyük skandal budur" diye haber yapmak salaklıktan başka birşey değil. Şikeye ceza verilmemiş, tribünde ırkçılık yapılmış, stat dışında adam öldürülmüş, tribünlerde olaylar çıkmış, futbolcular saha içinde birbirine girmiş ama bu daha önemli denilmesi komiklikten başka bir şey değil.

stadimiza o gavatlarin formasini sokmayan gorevlileri TEBRIK ederim

ustunde saygi, fair play yazan fb formali cocuklar cikaricaz he mi BIRAZDA GULERIM buna

Arkadaşlar Fener'in medya ayağı çok güçlü gerçekten. Adam akıllı bizi savunan kimse yok. Oturumu yöneten sunucular bile sitemli olarak bize saldırıyor. Aziz hepsini bağlamış. Terim'in atıldığı maçtan sonra lig tv baya ağır konuşuyordu. Şansal ve Tümer. Hoca oraya geliyorum dediğinde 360 derece kıvırmışlardı. Bunlar böyle işte.

eğer o çocuk oraya sahaya çıkacağım ümidiyle gelip çıkarılmadıysa yazıklar olsun bunu yapan kişiye.

ama bazen çocukların arıza çıkarıp sahaya çıkmak istemediğini de gördüm bir kaç maçta.

yönetim acilen açıklama yapmalı

Bu konuyla ilgili bir yerlerde bizim staddaki çocukların hepsinin Galatasaraylı olduğu ve hiçbirisinin fb forması giymek istemediği yazıyordu.

Neden başka formada arıza çıkmıyor diye düşüneceklerine bize yükleniyorlar.

''Bizde burda kinama yapardik''

Baskalari icin konusma ;)

Boyle birsey olsaydi, gulup gecerdim.

Cok da onemli sanki :)

Bizde kınama yapardık derken, bu yapılanın yanlış olduğunu düşünenler için genelleme yaptım.

Sen yanlış olduğunu düşünmüyorsan, o senin düşüncen. ;)

Beyler biraz empati yapın. Aynı şeyi onlar yapsa, bizde burada kınama yapardık. Onlar yapınca kötü, biz yapınca iyi diye bir şey söz konusu değil. Eğer bu bilinçli olarak yapılmışsa, çok ayıp edilmiştir. Sonuçta hepimizin fenerli yakınlarımız vardır. Böyle git gide futbolu iyice savaş ortamına çekip b.kunu çıkarmamak lazım.

Aynı şeyi onların yapmaları için tek nedenleri Galatasaray kıskançlığı olabilir; çünkü Galatasaray ne şikeci, ne ırkçı, ne de onlar kadar kavgacı bir kulüp. Yani ne ekersen onu biçersin...Umarım anlatabildim...

Kaldı ki bu olay tamamen gündemi değiştirmek maksatlı. Sezon başından beri maçları incelediler mi merak ediyorum...? Irkçılık olaylarından sonra bu nispeten daha önemsiz konunun öne çıkarılması manidar geldi bana...Muhtemelen Fenerbahçe medya gücüyle Galatasaray'ı "kötü takım" ilan etmek istiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt