Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim komşunun oğlu kaçak sigara satıyordu chine den malboro getittirip Philip Morris dava açmış 8 sene hapis 900 bin euro ceza yemiş ya la
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Bizim komşunun oğlu kaçak sigara satıyordu chine den malboro getittirip Philip Morris dava açmış 8 sene hapis 900 bin euro ceza yemiş ya la
Nerden öğrenmişler ki ? Fena ceza yemiş cidden
Yahu bizim millet ne kadar havali, AL de bir kac puan aldilar hemen uctular. Su an beyaz TV'de TS 2. baskani durduk yere 'Isteseydik Mancini'yi ilk biz getirirdik' diyor. Mancini de Trabzon'a gelmek icin sira da bekliyor sanki..
Paraya bakar. Yalan mı söylüyor sence ? Yabancı hoca. Basarsan parayı gayet de gelir.
Yazık olmuş nerden öğrenmişlerse![]()
Nerden öğrenmişler ki ? Fena ceza yemiş cidden
Sen şikayet ettin dimi![]()
Gelmez. Mancini Trabzon'a gelmez. Cok eminim bu konuda. En az bir CL takimi olmali. Ayrica yillik ücretini da karsilayamaz Trabzon. Yalan söylüyor tabi.
Yok ya ben karışmam elin arabına sivil polise mal satmaya çalışmış sonra evi bastılar işte öbür arkadaşınada kelepçe taktilar ev hapsi yapacak.
ümit özat nediyor. yemin ediyorum anlamiyorum. fenerin şikesini gökdeniz olayiyla nasil bagladi. bunun beyni kuşa taksan kuş ters uçar.
Yuh ya su Haciosmanoglun'un dedigine bak; Bende diger baskanlar gibi yüzüme botoksmu yaptiriyim diyor resmen.
Yaziklar olsun, sahte mafia.
Yuh ya su Haciosmanoglun'un dedigine bak; Bende diger baskanlar gibi yüzüme botoksmu yaptiriyim diyor resmen.
Yaziklar olsun, sahte mafia.