Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Kadlec'i Galatasaray'in elinden aldik. Onu asla birakmam. Kesin olarak takimda tutacagim. Eger biz 4.5 milyon euroya almasaydik, Galatasaray 4 milyon euroya alacakti. Alves'in olmadigi dönemlerde Kadlec stoper oynayacak." - Ersun Yanal

:asd2:

"Kadler'i Galatasaray'in elinden aldik. Onu asla birakmam. Kesin olarak takimda tatacagim. Eger biz 4.5 milyon euroya almasaydik, Galatasaray 4 milyon euroya alacakti. Alves'in olmadigi dönemlerde Kadlec stoper oynayacak." - Ersun Yanal

:asd2:

Aynen simdi gördüm :D Yalan a bak, ismi gibi.

Fenerbahce-Trabzonspor maci vardi ama yine dertleri biziz.

galatasaray kötü sonuç aldığında 1 hafta tv gaste vs.gibi şeylere bakamıyorum siz nasıl izliyorsunuz şu halde bunları helal olsun

Sinirden Beyaz Tv lere kadar düştüm arkadaş ya :(

Bülent Tulun dan nefret ediyorum!! Başkanın beynine gire gire TErim i yediler 2-3 ismini gizleyen adam da var.

Terim in sezon başından beri moralsizliğinden belliydi bir oyunlar olduğu.

abi oda GS Düşmani zaten. fatih terime karton hoca diyen biri bu. şu dallamayi boşver.

Kesinlişkle öyle. Günahım kadar sevmem bilirsin beni. Ancak bu söylediklerini üzülerek söyledi. Bunu az çok anlarsın. Yıllardır tanıdığı Tulun'a da gerekenleri söyledi.

Ahmet Cakar a siginmak da baska bir yürek ister...

Sığınmadım bilesin. Pislik herifin tekidir. Ama yeri gelir birşeyler söyler. Polat zamanında söyledi hepsi doğru idi. Bu adamlar beğenin beğenmeyin Tulun'u da FT'yi hepimizden iyi tanırlar. Ama işlerine geldiğince konuşurlar ama bu konuşma o değil.

Sinirden Beyaz Tv lere kadar düştüm arkadaş ya :(

Bülent Tulun dan nefret ediyorum!! Başkanın beynine gire gire TErim i yediler 2-3 ismini gizleyen adam da var.

Terim in sezon başından beri moralsizliğinden belliydi bir oyunlar olduğu.

Sezon başı mı ? Geçen sezon başından beri.

Florya'ya gelmeyin dedi (alakasız adamlara) ısrarla geldiler. Transfer et bunu dedi, Sneijder alındı esas hedefler yok. İşine karıştılar. Benzerini, Rijkaard'a Polat ve Sezgin yaptı işte.

Sığınmadım bilesin. Pislik herifin tekidir. Ama yeri gelir birşeyler söyler. Polat zamanında söyledi hepsi doğru idi. Bu adamlar beğenin beğenmeyin Tulun'u da FT'yi hepimizden iyi tanırlar. Ama işlerine geldiğince konuşurlar ama bu konuşma o değil.

Yalancinin ta kendisi dir. Sansasyonel haber yaratmak icin, hep geceyi bekler, sonra herkes le mahkemelik olur, yada daha kötüsü kursun yer...

Rijkaard aciklandigi an, öve öve bitiremedi bir adam, yakisikli boylu poslu diyordu, sonra Rijkaard programa katilcakti ve katilmadi, ondan sonra tipine herseyine laf sokan bir adamdir...

Malesef koltuğa gelen kişi eninde sonun da onun gücünü kullanmak istiyor. Herşeyi iktidarını güçlendirmek adına mübah görüyorlar. Eğer kurum yani GS miz esas olsaydı. Terim başarılı iken veya diğer yöneticiler böyle ali-cengizlerle kovulmazlardı. Malesef ileri gidemeyeceğiz size söyleyim.

Adama Sneijder'i verdiler. İlk maçta sordular nasıl vs.. diye. Adam dedi ki; "Bu adam Sneijder. Takımda varsa iste ya da isteme oynatırsınız. İyi oyuncu ama..." diye sustu. Adama bunu reva gördüler. Evet fT'de hatalıdır ama hepsinden daha çok Galatasaraylıdır. Hain diyenler var kendisine bu forumda. Utanmadan.

Yalancinin ta kendisi dir. Sansasyonel haber yaratmak icin, hep geceyi bekler, sonra herkes le mahkemelik olur, yada daha kötüsü kursun yer...

Rijkaard aciklandigi an, öve öve bitiremedi bir adam, yakisikli boylu poslu diyordu, sonra Rijkaard programa katilcakti ve katilmadi, ondan sonra tipine herseyine laf sokan bir adamdir...

Doğrudur bu söylediklerin.

Ancak bu söyledikleri ara ara söyledikleri gibi saat misali doğru idi. Doğruydu çünkü biliniyor bazı şeyler. ROK'a güveneceğime döneğe güveneceğime Çakar gibi ne olduğu belli adama güvenirim önlemimi alırım ne olduğu bellidir.

bende büyük birsey zannettim adam sigara icmeye cikmis

ROK adi herifin döneğin tekidir. Yılanın tekidir.

Terim > Mancini'dir kimse kusura bakmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt