Şu programları izlemeye değmez. Ertem denen zad zaten ciğeri beş para etmez biri.hakemin evinin kapısına muhabir gönderip hedef gösterecek kadar adi...
Ahmete gelince şöyle bir gerçek var ki Ahmet GS dan nefret eder. GS lımıdır bilmiom ama yalan.Cigeri beş para etmez bir adam da odur.
Erman fenere sallar Ahmet galatasaraya.
bilgi aldım dediği herşeyde yalandır.
onun demesine kalsa 2 hafta önce heykness GS dan bir telefon bekliodu hazırdı basına geçmeye.Aziz yıldırımdan alınan talimatla iş yapar amaç Ünal Aysalı yıkmakdır...
Sinanla ümidi adam yerine bile koymuyorum zaten.
Birisi röportajında şampiyonlugumuzda Aziz yıldırımın çok büyük emeği olmusdur deyip sonra nasıl emek deyince kıvıran bir adam.
Diğeri ise kara cahil geri kafalı bi adam....
ROK a gelince. Bu adam her zaman birilerinin kalemşörüdür.
F.Terim Ünal Aysal boyutundada Yönetimin kalemşörüdür. Ünal Aysalla birebir görüşebilecek bir adam oldugunu düşünmüyorum. Bület tulun yada baska birinden servis ediliyordur haberler....
TV8 dede selim soydan böyle bir mesaj olayı yok varsa ben bu işi bırakıyorum dedi az önce.
Bu mesajlarda ona kapak olsun. Bakalım bırakabilecek mi ?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Göksel Gümüşdağ,Aziz yıldırım,Demirören birlikteliği ile Fenerasyon operasyon yapmış. Başkanla F.terimin arasını açacak bir teklif ortaya atmış.
F.terimi dolduruşa getirip onların otobüsüne bindirmiş. Zaten kendisini göndermek için bahane arayan başkanada bu iyi bir fırsat olmuş.
Real Madrid yenilgisiylede F.terimin görevine son verilmişdir...
Selim s. az önce TV8 de söyledi . 4 sene üst üste şampiyon oldukdan sonra durdurmak için F.terime teklif ettik diye.
Aynı şeyde şimdi yapıldı...
Ama arada bir fark var kimse bunu göremiyor arkadaşlar.....
Bu operasyonun amacı F.terim i GS dan uzaklaşdırmak değildir.. Bu Operasyonun Amacı Ünal Aysal ı Uzaklaşdırmakdır....
Çünkü ; Aziz yıldırımda Göksel Gümüşdağda Demirörende ve Diğer tüm taraftarlarda biliyor ki
Bu başarının mimarı Ünal Aysaldır...
Eğer o Zapatalardan culio lardan stanculardan canalardan takımı kurtarıp.
Muslera,Selcuk,Hamit Drogba scneijderler getirmese idi.
Eğer o birbiri ardına sponsorluk anlaşmaları yapıp sermaye artırımı ile kulübü rahatlatmasa idi . GS bu kadar başarılı olamazdı...
Onlar F.terimden korkumuyorlar...
Çünkü biliyorlar. F.T varken de Şampiyon olabildiklerini.Canaydın örneği önlerinde duruyor...
Onlar Ünal Aysaldan korkuyorlar ...
Faruk Süren geldi 4 yıl üst üste şampiyon yapıp UEFA yı aldırdı.hala ezikliğini yaşıyoruz
Ünal Aysal da gider aynı başarıları yaşarsa, Bir UEFA kupası Daha yada Şam.pliginde yarı final final belkide Kupa görürse bu sefer iice biteriz diyorlar...
Eğer korkuları Fatih Terim olsaydı. F.Terim Milli takıma gidince bu olaylar durulur her programda Ünal Aysala yerden yere vurmazlardı.
Ama korkdukları Aysal oldugundan O gidene kadar DURMAYACAKLAR !