Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Ya hakan sen bu palyacolara inaniyormusun?Pek inandigini zannetmiyorum ama mesajlarin aksini söylüyor.
Inaniyorsun derken? Hangi mesajimdan cikardin bunu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya hakan sen bu palyacolara inaniyormusun?Pek inandigini zannetmiyorum ama mesajlarin aksini söylüyor.
yemin ediyorum gözlerim doldu bee ne klip yapmış adamlar ALLAHından bul ÜNAL AYSAL! defol git mason musun nesin bela oldun mancinin tazminatını cebinden verirsin artık..
Inaniyorsun derken? Hangi mesajimdan cikardin bunu?
Aralarinda yasanan tartismalar icin yazdim,bunlar kurgulanmis tiyatro oynuyorlar.Rasime haksizlik falan yapiliyor yazmissin bunlar hep reyting icin yapildigini bilmiyormusun.
He anladim. Bak bunu ben düsünmüyorum. Resmen canli yayin da Rasim'i dogruyorlar bana göre. Konusanlara ve konulara gelince, tabi ki inanmiyorum. Hepsi salliyor.
Ertem serefsizin önde gidenidir. Rasim bir iddia orta atinca hemen uyariyor sert birt sekilde, ulan Cakar 1 saattir Rasim'e iftira üzeri iftira atiyor ve Ertem utanmadan evet devam edin diyor. Cok ayip gercekten yaptiklari.
Fatih terimin guzel gozu ve hatirina yapmadilar o videolari herhalde 2 hafta once neler soyluyorlardi terime agza alinmiyacak laflar ozaman neden sesi cikmiyordu ertem senerin ,simdi sadece senin gibi terimspor taraftarlari gaze getirmek icin arda arda ayni vidyou koyup duruyorlar taraftari karsi karisya getirmek ve kulubu kaosa sokmak icin, bakiyorumda isey yaramis baya gaza gelmisin simdi bu gaz ile tribune gidersin ne yapacaksin az cok tahmin ediyorum.
Ünal Aysal Beyaz Tv'ye konuşmuş yine, yorumcu olarak da katılabilir aslında.