Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baştan sona tiyatro ayrıca roku günahım kadar sevmem ama programda onun dışındakiler güya terimci gözüküp başkana ve galatasaraya karşı kampanya başlatmışlar,4 kişiye birden tek başına cevap veriyor

ROK bizim hakkımızda 1997 yılında şike yaptığımızı söylediyse, hemen dava açılmalı.

baştan sona tiyatro ayrıca roku günahım kadar sevmem ama programda onun dışındakiler güya terimci gözüküp başkana ve galatasaraya karşı kampanya başlatmışlar,4 kişiye birden tek başına cevap veriyor

Başkancı olmak nedir yahu ? FT var istediği kadar Başkancı olsun. Hedefi FT olmasın gitsin Aziz ile uğraşsın.

Başkancı olmak nedir yahu ? FT var istediği kadar Başkancı olsun. Hedefi FT olmasın gitsin Aziz ile uğraşsın.

tamam da mancini 5 galibiyet alıp en ufak puan kaybında yine terimi savunacak bu 4ü,rok tam tersini diyecek.. terim efsanemiz ama bu saatten sonra başkanı desteklemek savunmak galatasarayı savunmaktır,bu fbde başkanlık süreci başlasın orda da eleştirir heralde,onlar da karışacak

ne duygusuz insanlarsınız yaa, kimse elestirilemez degil ama ozaman haklılardı bende bazı noktalara katılıyordum ama hala durumu anlayamıyorsunuz degil mi isin sonu daha rivaya gelecek GALATASARAYı satacaklar resmen(arazileri vs) yönetim değişikliği öylesine yapılmadı TERİM telefona çıktı çıkmadı ya da milli takım vs diye KOVULMA dı uyanın artık uyanın TEHLİKE KAPIDA 8taştan beter olacağız YILDIRIM demiröreni bende sevmem ama ocakta isterseniz alabilirsiniz diyor zaten izin veriyor eğer adam gibi biri olsa direk red ederdi neyse zaman HER ŞEYİN İLACI!

eleştirelemez degil dedigin defol gitmi. bu nasil bir eleştiri oluyor. terim gidince tehlike kapidaymiş. demirörenle iyi yemek yer bol bol fatih terim. nasilsa kader ortaklari.

tamam da mancini 5 galibiyet alıp en ufak puan kaybında yine terimi savunacak bu 4ü,rok tam tersini diyecek.. terim efsanemiz ama bu saatten sonra başkanı desteklemek savunmak galatasarayı savunmaktır,bu fbde başkanlık süreci başlasın orda da eleştirir heralde,onlar da karışacak

Alakası yok. Başkan'ı değil takımı (tüm takımları) ve Hocaları desteklemektir. Zamanında Adnan Polatçılarda vardı burada unutmadık yani.

Aksine bu kadar yalamadan sonra başkan yarın çağırıp teşekkür plaketi felan verebilir. 1997'de kurumsalda değildik zaten. Pek fazla takılmazlar o konuya.

ünal aysalin hatalarindan biride bu. bu rasim şerefsizi senin sirdaşinmi. herif bize durmadan şike yaptin diyor. valla giderse ne sevinirim ne üzülürüm.

ya nerden bakdim bu programma bu aksam ya. ROK ne degisik adam.

Bu ciddiden Galatasaraylimi yahu ?! :(

sif bu Galatasarayiliyim deyip tv lerde oldugu icin dava acma nedenedir bence ya neyse.

Valla hiç izlemedim bu salak programı izlemem de !! RAting alabilmek adına her türlü yalan ve sahtekarlığın, pis oyunların döndüğü sahibinden belli bir kanal. Rica ediyorum izlemeyin izletmeyin. canları cehenneme!!

Rasim'i basın sözcüsü olarak alsın başkan haber sızdırmasına gerek kalmaz, utancımızdan da yerin dibine girmeyiz. Bu adamlarla Galatasaray kulübünün muhattap edilmesi bile çok utanç verici. Bu adam 97 şampiyonluğu şikelidir diyen adam yahu.

fenerlilerin gazini almak icin oyle yapiyor

Ulan bütün gece bizi konuştular, zavallık Fiko bizzat uzun röportaj vermiş daha gecenin ikisinde yayınlıyorlar.. İçim acıdı valla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt