Berk Ercan
Kırmızı Üye
- 26 Kasım 2008
- 1.529
- 0
- 1.306
Bizi bu adamın kalitesine düşüren Aysal'a YAZIKLAR OLSUN!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baştan sona tiyatro ayrıca roku günahım kadar sevmem ama programda onun dışındakiler güya terimci gözüküp başkana ve galatasaraya karşı kampanya başlatmışlar,4 kişiye birden tek başına cevap veriyor
ROK bizim hakkımızda 1997 yılında şike yaptığımızı söylediyse, hemen dava açılmalı.
Sence açar mı bu yönetim? İş birlikçisine dava açar mı sence?
Başkancı olmak nedir yahu ? FT var istediği kadar Başkancı olsun. Hedefi FT olmasın gitsin Aziz ile uğraşsın.
ne duygusuz insanlarsınız yaa, kimse elestirilemez degil ama ozaman haklılardı bende bazı noktalara katılıyordum ama hala durumu anlayamıyorsunuz degil mi isin sonu daha rivaya gelecek GALATASARAYı satacaklar resmen(arazileri vs) yönetim değişikliği öylesine yapılmadı TERİM telefona çıktı çıkmadı ya da milli takım vs diye KOVULMA dı uyanın artık uyanın TEHLİKE KAPIDA 8taştan beter olacağız YILDIRIM demiröreni bende sevmem ama ocakta isterseniz alabilirsiniz diyor zaten izin veriyor eğer adam gibi biri olsa direk red ederdi neyse zaman HER ŞEYİN İLACI!
ROK bizim hakkımızda 1997 yılında şike yaptığımızı söylediyse, hemen dava açılmalı.
tamam da mancini 5 galibiyet alıp en ufak puan kaybında yine terimi savunacak bu 4ü,rok tam tersini diyecek.. terim efsanemiz ama bu saatten sonra başkanı desteklemek savunmak galatasarayı savunmaktır,bu fbde başkanlık süreci başlasın orda da eleştirir heralde,onlar da karışacak
Aksine bu kadar yalamadan sonra başkan yarın çağırıp teşekkür plaketi felan verebilir. 1997'de kurumsalda değildik zaten. Pek fazla takılmazlar o konuya.
yemin ediyorum gözlerim doldu bee ne klip yapmış adamlar ALLAHından bul ÜNAL AYSAL! defol git mason musun nesin bela oldun mancinin tazminatını cebinden verirsin artık..
Bu eleman hala mesaj yazabiliyor , pes.
sen kime eleman diyorsun haddini bil terbiyesizlik yapma !