Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen önce Galatasaray camiasının en tepesindeki insan hakkında nasıl konuşacağını öğren , sonra gel konuşalım.

sana mı soracam nasıl yazacağımı ona bakarsan TÜRKİYEyide yiyip bitirsinler aaa olmaz ama o en tepe öyle konuşmamalıyız mı diyecez DAR AĞACINDA DA OLSAM DOĞRU BİLDİKLERİMDEN VAZGEÇMEM!

sana mı soracam nasıl yazacağımı ona bakarsan TÜRKİYEyide yiyip bitirsinler aaa olmaz ama o en tepe öyle konuşmamalıyız mı diyecez DAR AĞACINDA DA OLSAM DOĞRU BİLDİKLERİMDEN VAZGEÇMEM!

Vay arkadaş alt tarafı futbol konuşuyoruz işi memleket meselesine getirdin ahahahah tamam sensin tamam kahramanım benim.

Vay arkadaş alt tarafı futbol konuşuyoruz işi memleket meselesine getirdin ahahahah tamam sensin tamam kahramanım benim.

boş konuşma ya sen niye durup dururken bana atarlanıyorsun temel reyiz noldu şimdi demek istiyorum ki HATA YAPAN KİM OLURSA SÖYLERİM kim olursa olsun GALATASARAY başkanı değil kim olursa olsun bi kere öyle bir başkana sahibizki RASİM OZAN bas bas bağırıyoy 1997 yılı şike yılıdır GALATASARAY şike yapmıştır filan diyor sonra O ÜNAL başkan da ona belgeleri veriyor kurumsallık adına sonra yine kurumsallık adına GALATASARAY adına sportif direktorluk için MUSTAFA Denizliyle görüşüyor vay bee ne KURUMSALmışız BİZ

bu olay ciddiden bu telefon olayindan kaynaklandiysa bu tam rezilikdir acikcasi. kimse kurumsalikdan ve saire konusmasin o zaman lütfen.

hadi diyelim hoca cevap vermedi bilmem nedenlerden dolayi. sen yönetim olarak veya baskan olarak kovmadan önce cagirsana yanina hocayi. hoca niye cikmadin veya geri dönmedin bana ?! onun dinleyip o zaman he hm ok tamam anladim dersin yada ters cevap aldigin zaman oh hoca olmaz böyle hadi bakayim kapi orda dersin.

öyle pat diye birisinin isine mi son verilir bir telefon meselesinden dolayi. benim mantigima sigmiyor bu konu vallahi.

ciksin fatih hoca aciklama yapsin artik vallahi. bu isler bukadar ucuz olmamali. suclu kimse herkez bilsin artik vallahi .

ne telefonmus beee.

boş konuşma ya sen niye durup dururken bana atarlanıyorsun temel reyiz noldu şimdi demek istiyorum ki HATA YAPAN KİM OLURSA SÖYLERİM kim olursa olsun GALATASARAY başkanı değil kim olursa olsun bi kere öyle bir başkana sahibizki RASİM OZAN bas bas bağırıyoy 1997 yılı şike yılıdır GALATASARAY şike yapmıştır filan diyor sonra O ÜNAL başkan da ona belgeleri veriyor kurumsallık adına sonra yine kurumsallık adına GALATASARAY adına sportif direktorluk için MUSTAFA Denizliyle görüşüyor vay bee ne KURUMSALmışız BİZ

Başkanı senden çok eleştirdiğime eminim ama ben eleştirilerimi hatasını gördüğüm ilk anda yaptım yani eleştirilerimin sayısı imparatorun gönderilmesiyle birlikte ağzımdan salyalar akıtacak derecede katlanmadı ve hiçbir hakaretvari sözcük içermedi. Eleştiriyle hakaret arasındaki o devasa çizgiyi öğrenelim sonra devam ederiz demiştim . Son.

Başkanı senden çok eleştirdiğime eminim ama ben eleştirilerimi hatasını gördüğüm ilk anda yaptım yani eleştirilerimin sayısı imparatorun gönderilmesiyle birlikte ağzımdan salyalar akıtacak derecede katlanmadı ve hiçbir hakaretvari sözcük içermedi. Eleştiriyle hakaret arasındaki o devasa çizgiyi öğrenelim sonra devam ederiz demiştim . Son.

laflarımda hiç bir hakaret yok defolsun gitsin demek hakaret değildir belki o an çok sinirlendim ama bence hakaret değildir o çizgi olunca devam ederiz.son

Hala mı? Yarın maç var da...Terim de Aysal da hatalıdır deyip konuyu kapatmak zor değil..Ya da aylarımızı verelim takım s...r edelim bu olay konuşalım...Aslolan neyse artık?

o değilde rok tam mal arkada şener az sus diyor tamam diyor tekrar car car car konusuyor :D adam aglıcaktı lütfen sus diye

Hala mı? Yarın maç var da...Terim de Aysal da hatalıdır deyip konuyu kapatmak zor değil..Ya da aylarımızı verelim takım s...r edelim bu olay konuşalım...Aslolan neyse artık?

sende haklisin tabi abi ama basin bu konuyu kapatmaz vallahi. juve macindan sonra yada daha iyisi akhisar macindan sonra fatih hocada aciklamasini yapsa bu konu ilgili ve kapansa artik bu konu en dogrusu olur.

ciddi ciddi suclamalar var burda. her iki tarafada yani. birisinin divan kurulu üyesi düsmesine sebep olan digerinden baskanligi düsmesine sebep olan idaalar bunlar resmen.

Yıllardır Galatasaray'ın puan kaybettiği hiçbir hafta bunları ve türevlerini izlemedim . Kafam rahat ohh mis.

o değilde rok tam mal arkada şener az sus diyor tamam diyor tekrar car car car konusuyor :D adam aglıcaktı lütfen sus diye

Ertem Şener gibi IQ'sü tartışılır bir adam bile yanında zeki ve haklı görünüyorsa sorun büyük zaten. Hele başkanın bu adama fahri danışmanlık yaptığı doğru ise tam skandal.Üstün kurumsal kimliğimize zarar verir.

bu arada Rok a bu sms kayitlarini baskan mi bana verdi ciddi ciddi demisdi :DD

buda ne kadar dogru bilmiyorum ya neyse.

Şu programları izlemeye değmez. Ertem denen zad zaten ciğeri beş para etmez biri.hakemin evinin kapısına muhabir gönderip hedef gösterecek kadar adi...

Ahmete gelince şöyle bir gerçek var ki Ahmet GS dan nefret eder. GS lımıdır bilmiom ama yalan.Cigeri beş para etmez bir adam da odur.

Erman fenere sallar Ahmet galatasaraya.

bilgi aldım dediği herşeyde yalandır.

onun demesine kalsa 2 hafta önce heykness GS dan bir telefon bekliodu hazırdı basına geçmeye.Aziz yıldırımdan alınan talimatla iş yapar amaç Ünal Aysalı yıkmakdır...

Sinanla ümidi adam yerine bile koymuyorum zaten.

Birisi röportajında şampiyonlugumuzda Aziz yıldırımın çok büyük emeği olmusdur deyip sonra nasıl emek deyince kıvıran bir adam.

Diğeri ise kara cahil geri kafalı bi adam....

ROK a gelince. Bu adam her zaman birilerinin kalemşörüdür.

F.Terim Ünal Aysal boyutundada Yönetimin kalemşörüdür. Ünal Aysalla birebir görüşebilecek bir adam oldugunu düşünmüyorum. Bület tulun yada baska birinden servis ediliyordur haberler....

TV8 dede selim soydan böyle bir mesaj olayı yok varsa ben bu işi bırakıyorum dedi az önce.

Bu mesajlarda ona kapak olsun. Bakalım bırakabilecek mi ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Göksel Gümüşdağ,Aziz yıldırım,Demirören birlikteliği ile Fenerasyon operasyon yapmış. Başkanla F.terimin arasını açacak bir teklif ortaya atmış.

F.terimi dolduruşa getirip onların otobüsüne bindirmiş. Zaten kendisini göndermek için bahane arayan başkanada bu iyi bir fırsat olmuş.

Real Madrid yenilgisiylede F.terimin görevine son verilmişdir...

Selim s. az önce TV8 de söyledi . 4 sene üst üste şampiyon oldukdan sonra durdurmak için F.terime teklif ettik diye.

Aynı şeyde şimdi yapıldı...

Ama arada bir fark var kimse bunu göremiyor arkadaşlar.....

Bu operasyonun amacı F.terim i GS dan uzaklaşdırmak değildir.. Bu Operasyonun Amacı Ünal Aysal ı Uzaklaşdırmakdır....

Çünkü ; Aziz yıldırımda Göksel Gümüşdağda Demirörende ve Diğer tüm taraftarlarda biliyor ki

Bu başarının mimarı Ünal Aysaldır...

Eğer o Zapatalardan culio lardan stanculardan canalardan takımı kurtarıp.

Muslera,Selcuk,Hamit Drogba scneijderler getirmese idi.

Eğer o birbiri ardına sponsorluk anlaşmaları yapıp sermaye artırımı ile kulübü rahatlatmasa idi . GS bu kadar başarılı olamazdı...

Onlar F.terimden korkumuyorlar...

Çünkü biliyorlar. F.T varken de Şampiyon olabildiklerini.Canaydın örneği önlerinde duruyor...

Onlar Ünal Aysaldan korkuyorlar ...

Faruk Süren geldi 4 yıl üst üste şampiyon yapıp UEFA yı aldırdı.hala ezikliğini yaşıyoruz

Ünal Aysal da gider aynı başarıları yaşarsa, Bir UEFA kupası Daha yada Şam.pliginde yarı final final belkide Kupa görürse bu sefer iice biteriz diyorlar...

Eğer korkuları Fatih Terim olsaydı. F.Terim Milli takıma gidince bu olaylar durulur her programda Ünal Aysala yerden yere vurmazlardı.

Ama korkdukları Aysal oldugundan O gidene kadar DURMAYACAKLAR !

Şu programları izlemeye değmez. Ertem denen zad zaten ciğeri beş para etmez biri.hakemin evinin kapısına muhabir gönderip hedef gösterecek kadar adi...

Ahmete gelince şöyle bir gerçek var ki Ahmet GS dan nefret eder. GS lımıdır bilmiom ama yalan.Cigeri beş para etmez bir adam da odur.

Erman fenere sallar Ahmet galatasaraya.

bilgi aldım dediği herşeyde yalandır.

onun demesine kalsa 2 hafta önce heykness GS dan bir telefon bekliodu hazırdı basına geçmeye.Aziz yıldırımdan alınan talimatla iş yapar amaç Ünal Aysalı yıkmakdır...

Sinanla ümidi adam yerine bile koymuyorum zaten.

Birisi röportajında şampiyonlugumuzda Aziz yıldırımın çok büyük emeği olmusdur deyip sonra nasıl emek deyince kıvıran bir adam.

Diğeri ise kara cahil geri kafalı bi adam....

ROK a gelince. Bu adam her zaman birilerinin kalemşörüdür.

F.Terim Ünal Aysal boyutundada Yönetimin kalemşörüdür. Ünal Aysalla birebir görüşebilecek bir adam oldugunu düşünmüyorum. Bület tulun yada baska birinden servis ediliyordur haberler....

TV8 dede selim soydan böyle bir mesaj olayı yok varsa ben bu işi bırakıyorum dedi az önce.

Bu mesajlarda ona kapak olsun. Bakalım bırakabilecek mi ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Göksel Gümüşdağ,Aziz yıldırım,Demirören birlikteliği ile Fenerasyon operasyon yapmış. Başkanla F.terimin arasını açacak bir teklif ortaya atmış.

F.terimi dolduruşa getirip onların otobüsüne bindirmiş. Zaten kendisini göndermek için bahane arayan başkanada bu iyi bir fırsat olmuş.

Real Madrid yenilgisiylede F.terimin görevine son verilmişdir...

Selim s. az önce TV8 de söyledi . 4 sene üst üste şampiyon oldukdan sonra durdurmak için F.terime teklif ettik diye.

Aynı şeyde şimdi yapıldı...

Ama arada bir fark var kimse bunu göremiyor arkadaşlar.....

Bu operasyonun amacı F.terim i GS dan uzaklaşdırmak değildir.. Bu Operasyonun Amacı Ünal Aysal ı Uzaklaşdırmakdır....

Çünkü ; Aziz yıldırımda Göksel Gümüşdağda Demirörende ve Diğer tüm taraftarlarda biliyor ki

Bu başarının mimarı Ünal Aysaldır...

Eğer o Zapatalardan culio lardan stanculardan canalardan takımı kurtarıp.

Muslera,Selcuk,Hamit Drogba scneijderler getirmese idi.

Eğer o birbiri ardına sponsorluk anlaşmaları yapıp sermaye artırımı ile kulübü rahatlatmasa idi . GS bu kadar başarılı olamazdı...

Onlar F.terimden korkumuyorlar...

Çünkü biliyorlar. F.T varken de Şampiyon olabildiklerini.Canaydın örneği önlerinde duruyor...

Onlar Ünal Aysaldan korkuyorlar ...

Faruk Süren geldi 4 yıl üst üste şampiyon yapıp UEFA yı aldırdı.hala ezikliğini yaşıyoruz

Ünal Aysal da gider aynı başarıları yaşarsa, Bir UEFA kupası Daha yada Şam.pliginde yarı final final belkide Kupa görürse bu sefer iice biteriz diyorlar...

Eğer korkuları Fatih Terim olsaydı. F.Terim Milli takıma gidince bu olaylar durulur her programda Ünal Aysala yerden yere vurmazlardı.

Ama korkdukları Aysal oldugundan O gidene kadar DURMAYACAKLAR !

ola bilir ama bir noktaya katilamiyorum. sampionluklari sadece aysal baskan sayman yanlis yaklasim oldu bence. ama belki haklisin. ilk önce ligi cok iyi bilen ve sampionluk garantisi 100de90 olan bir hocayi uzaklasirmakdir simdide bu bittmedi bunu degerlendirip baskanida ordan indirmektir.

bunu ama engeleye bilecek bir isim vardir oda fatih hocadir. dedigin gibi olduysa her sey ciksin evet oyuna geldim evet hatali benim desin o zaman.

vallah ortalik karisik . kime inanacagiz sapitik resmen . birilerinden oyun oynandiysa ciddiden o zaman bunu ancak birlik koyarak boza biliriz. ben o olmamalidir . bu oyuna kanan kim varsa hatasi kim varsa bizden ciksin delikanlica söylesin arkadas. bu nedir ya. bunun sonu olmaz ki böyle.

ola bilir ama bir noktaya katilamiyorum. sampionluklari sadece aysal baskan sayman yanlis yaklasim oldu bence. ama belki haklisin. ilk önce ligi cok iyi bilen ve sampionluk garantisi 100de90 olan bir hocayi uzaklasirmakdir simdide bu bittmedi bunu degerlendirip baskanida ordan indirmektir.

bunu ama engeleye bilecek bir isim vardir oda fatih hocadir. dedigin gibi olduysa her sey ciksin evet oyuna geldim evet hatali benim desin o zaman.

vallah ortalik karisik . kime inanacagiz sapitik resmen . birilerinden oyun oynandiysa ciddiden o zaman bunu ancak birlik koyarak boza biliriz. ben o olmamalidir . bu oyuna kanan kim varsa hatasi kim varsa bizden ciksin delikanlica söylesin arkadas. bu nedir ya. bunun sonu olmaz ki böyle.

Bu saatten sonra kimse çıkıp 1.ağızdan açıklama yapmaz dostum.

GS camiasının ileri gelenleride inan kıraç gibilerinden bahsediyorum.

Daha fazla camiaya zarar vermemek için 2 tarafıda susmaya davet ederler olay biter...

Kim haklı kim haksız davası yapmak yanlış bence..

2 tarafta haklı ve haksız oldukları durumlar var. Kimse daha az daha çok suclu değil bana göre...

Artık olan oldu giden gitti.

Artık önümğze bakıp GS a ve yönetime destek vermeliyiz.

Başarılı olurlarsa hepimiz mutlu oluruz.

Basarısız olurlarsada zaten cezasını keserler.

2 tarafmi?

ben terimden tek kelime duymadim

birtek aysalinda takdirle yonetimine almak icin ugrasip durdugu kozak terimle konustum msj almadim o hafta dedi bana roportaji var

baskada cacik yok

dikkatini cekerim biri camianin ileri gelenlerinden biriyle konusmus digeri dunyanin dibe vuranlarindan biriyle

arada buyuk bir seviye farki var

$€£¥

Bu saatten sonra kimse çıkıp 1.ağızdan açıklama yapmaz dostum.

GS camiasının ileri gelenleride inan kıraç gibilerinden bahsediyorum.

Daha fazla camiaya zarar vermemek için 2 tarafıda susmaya davet ederler olay biter...

Kim haklı kim haksız davası yapmak yanlış bence..

2 tarafta haklı ve haksız oldukları durumlar var. Kimse daha az daha çok suclu değil bana göre...

Artık olan oldu giden gitti.

Artık önümğze bakıp GS a ve yönetime destek vermeliyiz.

Başarılı olurlarsa hepimiz mutlu oluruz.

Basarısız olurlarsada zaten cezasını keserler.

genelikle hak veririm bu görüse ve normal olan budur bizde. ama bu olay ne medja kapatir ki bu daha cok zarar verecekdir camiamiza -baskana nede fatih hocaya bu tür haksizlik yapildiysa o sesiz kalir. burda ciddiden kim hakli veya haksiz ise bunun ciddi cezalar olmazi gerekir camiada.

bu olaylarin adnan polatin olayindan hic bir farki yokdur. ya baskan cezayi yigecek yada hoca yigecek cezayi camiadan. inan kirac takla atsa bunu artik bu saaten sonra engeleyemez bence. bu olay okadar basit kapatilacak bir olay degil ve suclamalar cok agir hele hele fatih hocaya.

bir tarafda bir dvan kurulu üyesi ve efsanesmis bir fatih terim Galatasaray baskanina saygisizlik etmis yada bir Galatasaray baskani divan kurul üyesinin arkasindan oyunlar oynayarak camiaan kovmusdur haksiz yere.

bunlar kücük suclamalar degildir Galatasaray camiasinda. bunun hesabini soralar ilk divan kurul toplantisinda ona veya ona.

basina kapili olur gercigi o toplanti. yada basin yolu ile duelo ile yapilir ki bunu kimse istemez bence ama basin yolu ile dueloyu secen roka sms kayitlarini veren baskandir ilk olarak. Ya nerden bakarsan baksan Galatasarayda alisik olmadigimiz hareketler bunlar maalesef :( sanki ikiside kovulmak istiyor resmen ne bileyim.

Şu ROK'un ettiği laflardan dolayı dava edilmesi lazım. Gerçekten bu adamla bir bağları varsa da, yazıklar olsun. Adam resmen Galatasaray şike yaptı dedi. Ahmet Çakar deyince hemen bilmem kaç TL'lik davayı hemen açıyorsun. Aynı tavrı beklerim.

Şu ROK'un ettiği laflardan dolayı dava edilmesi lazım. Gerçekten bu adamla bir bağları varsa da, yazıklar olsun. Adam resmen Galatasaray şike yaptı dedi. Ahmet Çakar deyince hemen bilmem kaç TL'lik davayı hemen açıyorsun. Aynı tavrı beklerim.

ya ne davasi . adam baskandan sms kayitlarini istedim verdi bana diyor resmen canli yayinda. ne davasiymis o. ya bir seyler dönüyor ama hayirlisi artik.

bana bu olaylar camiamizda pek alisik gelmiyor acikcasi. tuhaf tuhaf seyler olmaya basladi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt