- 16 Haziran 2010
- 206.276
- 159.106
- 6.838
Ertem su an canli yayin da Veli > Melo dedi :2aloh1:
beyni bozuk onun 2 senedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ertem su an canli yayin da Veli > Melo dedi :2aloh1:
"Kadler'i Galatasaray'in elinden aldik. Onu asla birakmam. Kesin olarak takimda tatacagim. Eger biz 4.5 milyon euroya almasaydik, Galatasaray 4 milyon euroya alacakti. Alves'in olmadigi dönemlerde Kadlec stoper oynayacak." - Ersun Yanal
:asd2:
A.Çakar harika konuşuyor. FT düşmanları dinlesin azıcık.
A.Çakar harika konuşuyor. FT düşmanları dinlesin azıcık.
abi oda GS Düşmani zaten. fatih terime karton hoca diyen biri bu. şu dallamayi boşver.
Ahmet Cakar a siginmak da baska bir yürek ister...
Sinirden Beyaz Tv lere kadar düştüm arkadaş ya
Bülent Tulun dan nefret ediyorum!! Başkanın beynine gire gire TErim i yediler 2-3 ismini gizleyen adam da var.
Terim in sezon başından beri moralsizliğinden belliydi bir oyunlar olduğu.
Sığınmadım bilesin. Pislik herifin tekidir. Ama yeri gelir birşeyler söyler. Polat zamanında söyledi hepsi doğru idi. Bu adamlar beğenin beğenmeyin Tulun'u da FT'yi hepimizden iyi tanırlar. Ama işlerine geldiğince konuşurlar ama bu konuşma o değil.
Yalancinin ta kendisi dir. Sansasyonel haber yaratmak icin, hep geceyi bekler, sonra herkes le mahkemelik olur, yada daha kötüsü kursun yer...
Rijkaard aciklandigi an, öve öve bitiremedi bir adam, yakisikli boylu poslu diyordu, sonra Rijkaard programa katilcakti ve katilmadi, ondan sonra tipine herseyine laf sokan bir adamdir...
bende büyük birsey zannettim adam sigara icmeye cikmis