Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anaaaa suç beşiktaş taraftarının değilmiş... sahaya girenler başka bişeymiş... ondan disiplin kurulu karar verememiş...

ceza filan yok beşiktaş'a... hadi dağılalım...

Yada şöyle diyeyim gezi'nin cezasını çekecekler diye burada konuşmuştuk. Çektriyorlar işte.

çarşı gezi olaylarından çok öncede sahalara giren ortalıgı yakıp yıkan taraftar gurubuydu.

biz su şişesi yuzunden 5 maç ceza yedik.adamlar sahaya daldı güvenlikçilere saldırdı verilen ceza meydanda.Türkiyede gerçek anlamda 2 holigan taraftar vardır bunlardan biri çarşı 2.si teksas denen gruplardır.ikisinin de vukuatlarını araştıran çarşıyı korumaya kollamaya utanır. stata maça giden herkes çarşının ne oldugunu bilir.

her seferinde daha ne kadar karaktersiz olabilirler diyorum, her seferinde şaşırtıyorlar

Beşiktaşı küme düşürmek amaç nedir ya. 4 kere olursa küme düşebilirmişte.

Lan zaten kendi evindeki 4 maç seyircisiz oynayacaklar. aynı şekilde 3 kere yapsalar 12 maç yapar ceza.

Ki her cezada belirli oranda artıyor yani.

2 kere daha olsa aynı olay kendi evindeki maçları seyircisiz oynarlar.

Deplasmanda yapılan iş içinde üstün güvenlik önlemi alırsın bişe olmaz.

Çok ütopik beşiktaş küme düşültecekmiş miş miş. Amaç ne yani.

Maddeleri gördünüz mü :D gelde gülme son 8 sezonda seyircisiz ceza aldıkları maç sayısını söyledi he hacı zaten gezi olaylarıda 8 sene önce başlamıştı. Yazın yazın oynayın anasını satayım.

[attachment=4127:q5rs.jpg]

Ekli dosyalar

• q5rs.webp
    q5rs.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 199
Şuan çok komik gerçekten.

beşiktasın 20 mılyon taraftarı varmış yayınladıkları klıbe göre.demek bizim 250 mılyon falan taraftarımız var.hem akp yi hem carsıyı kollayan program yayınlamayı başarmışlar daha komıgı bize de izletiyorlar:)

Yahu 29 yaşındayım ben böyle yanaşma , yalak, satılmış MEDYA GÖRMEDİM.

Allah belanızı versin.

beşiktasın 20 mılyon taraftarı varmış yayınladıkları klıbe göre.demek bizim 250 mılyon falan taraftarımız var.hem akp yi hem carsıyı kollayan program yayınlamayı başarmışlar daha komıgı bize de izletiyorlar:)

ne şiş yansin ne kebap diyorlar işte.

ROK degisik bir tip, orada onun eglence tarafi cok (biraz deli ama), sakincali gelmiyor bana, ama digerleri cok yalakalik yapiyor, hele Ertem ve Sinan 1 numara bu konuda:smile:

En sakıncalısı o bence ama neyse.Adam 7 Milyon Euro'luk ev villa almış.

Hahahahha 20 milyon taraftar olayı kopardı yemin ederim... :D

Hahahahha 20 milyon taraftar olayı kopardı yemin ederim... :D

ben bu taraftar sayılarında bizim başkana çok kızdım.bizim fb ile aramızda 1-2 milyon olamaz.bjk ile fb toplamı kadar belki taraftarımız vardır.hele gurbetçiler Türki cumhuriyetler işin içine girerse kıyaslanamaz.

ben bu taraftar sayılarında bizim başkana çok kızdım.bizim fb ile aramızda 1-2 milyon olamaz.bjk ile fb toplamı kadar belki taraftarımız vardır.hele gurbetçiler Türki cumhuriyetler işin içine girerse kıyaslanamaz.

Ya adamlar manüple etmek için öyle veriyorlar taraftar sayısını... Şimdi Beşiktaşlılar mest olmuştur. Zaten en çabuk gaza gelen taraftar topluluğu. Aslında çabuk gaza gelmelerine rağmen onlar bile inanmaz ama bu işin kaymağını yeme yoluna giderler emin olun :D

Bu ROK zannediyor ki bu devran böyle devam edecek...

Yakında ''GÜL'' ler açınca bakalım neler olacak ?

Bakalım başına neler gelecek...

Ebet bazı güçler çekilecek bu güzel spordan, futboldan o zaman bu ekranda boy gösterenler hangi yüzle çıkacaksınız ekran karşısına ?

Yeter atık isyan noktasına geldim...

Bu ne yaaaaaaaaaa bir kişide demiyor .Kral çıplak..... ( bazıları ima ediyor onlarda 3 - 5 kişi )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt