Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bosuna demiyorum akp tv diye gezicilerin bjk ile ne isi olur zaten en buyuk destegi carsi vermisken

Geziciler girecek olsa 34. dkkada girer tabi bunun ertemin algilamasi icin kafa nakli lazim ona.

AKP Tv Beyaz Tv kimse kusura bakmasin.

Rok

Ertem

Osman Gokcek

Konuyu oralara baglamalari cok normal.

Yalanmi? Carsi grubu degilmiydi Gezi olaylarinda ortaligi yakip yikan, yoksa benmi yanlis hatirliyorum?

Alen varya Alennnnn... Dedigin gibi geziye en buyuk destei veren taraftar kulubu Carsiydi...

Aslinda 1+1 = 2 de iste anlayana

Şu gariban Beşiktaş kadar medya gücümüz yok :)

Aynı olay Arena da olsaydı neler neler söylenirdi,aksine bu adamları aklamak için 40 takla atıyorlar resmen.

S.Ergin: Basbakan istese stad dursun derdi.

Boyle kolay kandirilmamali insanlar. Adam FB'ye sikeden ceza verdirtmiyor oy kaybedecegim diye senin stad yapimini secimden once durdururmu?

Eee BJK taraftarinin sahaya inmesinin gezi ile alakasi ne?

Alakasi carsi taraftar grubunun icinde zaten adamlar... En cok kimin macinda mesela gezi tezahuratlari felan oldu?

Adamlarin dedikleri bu girenler Carsi grubunu karistiriyor felan, butun Carsiya demiyorki adamlar... Bi kesimine ve bende katiliyorum o dedigine...

Ahmet çakar canlı yayın sonrası dikkatli olsun herkesin bir sabrı var

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Alakasi carsi taraftar grubunun icinde zaten adamlar... En cok kimin macinda mesela gezi tezahuratlari felan oldu?

Adamlarin dedikleri bu girenler Carsi grubunu karistiriyor felan, butun Carsiya demiyorki adamlar... Bi kesimine ve bende katiliyorum o dedigine...

Carsi = Gezi

Bu kadarmi dar dusunuyorsun? Adam sahaya inecek olsa gezi yuzunden 34'te iner neden 90+1 de rakip 10 kisiyken insin.

Sirf siyasete baglayip partileri akliyacagim diye propaganda.

Sahaya inen Besiktas taraftaridir, olayin siyasetle alakasi filan yoktur.

Buradan direk verilmek istenen mesaj pis geziciler kotu geziciler.

Bu kadarmi dar dusunuyorsun? Adam sahaya inecek olsa gezi yuzunden 34'te iner neden 90+1 de rakip 10 kisiyken insin.

Sirf siyasete baglayip partileri akliyacagim diye propaganda.

Sahaya inen Besiktas taraftaridir, olayin siyasetle alakasi filan yoktur.

Buradan direk verilmek istenen mesaj pis geziciler kotu geziciler.

Valla kusura bakma ama bana (ilk bi kac gun haric, gercekten gezi parki icin eylem yapanlardan bahsetmiyorum) yakip yikanlarin esnaf a kan kusturanlari guzel olarak veya temiz olarak gosteremezsin zaten...

NEyse konuyu burada kapatalim, simdi siyaset felan tartismasi olmasin konu dagilmasin...

Valla kusura bakma ama bana (ilk bi kac gun haric, gercekten gezi parki icin eylem yapanlardan bahsetmiyorum) yakip yikanlarin esnaf a kan kusturanlari guzel olarak veya temiz olarak gosteremezsin zaten...

NEyse konuyu burada kapatalim, simdi siyaset felan tartismasi olmasin konu dagilmasin...

yav-he-he_494584.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt