Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
Carsi bu Ertem'e giydirir yarin sessiz kalmazlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AKP Tv Beyaz Tv kimse kusura bakmasin.
Rok
Ertem
Osman Gokcek
Konuyu oralara baglamalari cok normal.
Carsi bu Ertem'e giydirir yarin sessiz kalmazlar.
Yalanmi? Carsi grubu degilmiydi Gezi olaylarinda ortaligi yakip yikan, yoksa benmi yanlis hatirliyorum?
Alen varya Alennnnn...
Şu gariban Beşiktaş kadar medya gücümüz yok
Aynı olay Arena da olsaydı neler neler söylenirdi,aksine bu adamları aklamak için 40 takla atıyorlar resmen.
Eee BJK taraftarinin sahaya inmesinin gezi ile alakasi ne?
Alakasi carsi taraftar grubunun icinde zaten adamlar... En cok kimin macinda mesela gezi tezahuratlari felan oldu?
Adamlarin dedikleri bu girenler Carsi grubunu karistiriyor felan, butun Carsiya demiyorki adamlar... Bi kesimine ve bende katiliyorum o dedigine...
Carsi = Gezi
seçim sürecine girmiş bu beyaz tv. ha gayret zorlayin.

Hep boyle deniyorda adamlar her secimde daha fazla oy aliyor![]()
Bu kadarmi dar dusunuyorsun? Adam sahaya inecek olsa gezi yuzunden 34'te iner neden 90+1 de rakip 10 kisiyken insin.
Sirf siyasete baglayip partileri akliyacagim diye propaganda.
Sahaya inen Besiktas taraftaridir, olayin siyasetle alakasi filan yoktur.
Buradan direk verilmek istenen mesaj pis geziciler kotu geziciler.
Valla kusura bakma ama bana (ilk bi kac gun haric, gercekten gezi parki icin eylem yapanlardan bahsetmiyorum) yakip yikanlarin esnaf a kan kusturanlari guzel olarak veya temiz olarak gosteremezsin zaten...
NEyse konuyu burada kapatalim, simdi siyaset felan tartismasi olmasin konu dagilmasin...
Adamin aldigi oya atifta bulunan bir mesaj atmamis ki adam sen nasil getirdin oradan konuyu oraya?
Sende adamin avukatimisin, kendi soramiyormu?
Baglamami soyluyorum...
Zorluyorlar...
Zorlaya zorlaya iste her secim uzerine koyarak gidiyorlar...
Nasil, guzel baglamismiyim![]()